EN
Të gjitha kategoritë

Turbinë Hidraulike

home>Furnizuesi i produkteve>Komplete Komplete Pajisjesh Mekanike dhe Elektrike>Turbinë Hidraulike

主 图
1
2
3
4
5
6
Turbinë vertikale Francis për hidrocentralet me kapacitet të mesëm dhe të madh
Turbinë vertikale Francis për hidrocentralet me kapacitet të mesëm dhe të madh
Turbinë vertikale Francis për hidrocentralet me kapacitet të mesëm dhe të madh
Turbinë vertikale Francis për hidrocentralet me kapacitet të mesëm dhe të madh
Turbinë vertikale Francis për hidrocentralet me kapacitet të mesëm dhe të madh
Turbinë vertikale Francis për hidrocentralet me kapacitet të mesëm dhe të madh
Turbinë vertikale Francis për hidrocentralet me kapacitet të mesëm dhe të madh

Turbinë vertikale Francis për hidrocentralet me kapacitet të mesëm dhe të madh
Turbina hidraulike është një makinë fuqie që konverton energjinë e rrjedhës së ujit në energji mekanike rrotulluese. Turbinat Francis mund të funksionojnë në një lartësi prej 20-700 metrash. Fuqia e prodhimit varion nga disa kilovat në 800 MW. Ka gamën më të gjerë të aplikimit, funksionimin e qëndrueshëm dhe efikasitetin e lartë.


Turbinat Francis ndahen në dy lloje: Francis vertikale dhe Francis horizontale.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Turbinat Vertical Francis kanë efikasitet më të lartë se turbinat horizontale, të cilat kanë stabilitet më të mirë operacional. Për turbinat më të mëdha, dridhja ndikon në stabilitetin e funksionimit, ndërsa turbinat vertikale kanë stabilitet shumë më të mirë.

HNAC furnizon turbinat vertikale Francis deri në 150 MW për njësi, që përdoret përgjithësisht në turbinat me rrjedhje të përzier të shkallës së mesme dhe të madhe.

Dizajni i individualizuar me teknologjinë më të fundit ofron efikasitet më të lartë, jetëgjatësi më të gjatë dhe siguron përfitim të jashtëzakonshëm.

1
2
3
4
5
6

HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta