EN
Të gjitha kategoritë

Turbinë Hidraulike

home>Furnizuesi i produkteve>Komplete Komplete Pajisjesh Mekanike dhe Elektrike>Turbinë Hidraulike

主 图
1
2
3
4
5
6
Turbinë me rrjedhje boshtore e përshtatshme për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbinë me rrjedhje boshtore e përshtatshme për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbinë me rrjedhje boshtore e përshtatshme për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbinë me rrjedhje boshtore e përshtatshme për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbinë me rrjedhje boshtore e përshtatshme për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbinë me rrjedhje boshtore e përshtatshme për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbinë me rrjedhje boshtore e përshtatshme për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm

Turbinë me rrjedhje boshtore e përshtatshme për hidrocentralet me kapacitet të vogël dhe të mesëm
Turbina me rrjedhje boshtore është e përshtatshme për kokat e ujit të mesëm dhe të ulët, e cila është e përshtatshme për kokat e ujit nga 3m deri në 65m, karakteristikë është se kur uji rrjedh nëpër rrjedhës, ai gjithmonë ndjek drejtimin e boshtit.

Turbina me rrjedhje aksiale ka një strukturë të thjeshtë, e cila është e përshtatshme për termocentrale me kapacitet të vogël dhe të mesëm, si dhe për ndryshime të vogla në kokë dhe ngarkesë.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

HNAC furnizon turbinat me rrjedhje aksiale deri në 150 MW për njësi, që është zgjidhja më e mirë për presione të ulëta me prurje të lartë.

Dizajni i individualizuar me teknologjinë më të fundit ofron efikasitet më të lartë, jetëgjatësi më të gjatë dhe siguron përfitim të jashtëzakonshëm.

1
2
3
4
5
6

HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta