EN
Të gjitha kategoritë

Projekti i Hidrocentralit

home>Kontraktor inxhinierik>Projekti i Hidrocentralit

Projekti i Hidrocentralit

Projekti i Hidrocentralit


Hidrocentrali është industria kryesore e kontraktimit inxhinierik HNAC, ne mund të ofrojmë projekte ndërkombëtare EPC, F+EPC, I+EPC, PPP+EPC etj, duke përfshirë projektimin dhe ndërtimin e hidrocentraleve, digave, instalimin e gjeneratorit të turbinave të ujit, vënien në punë të hidrocentralit dhe trajnim teknik për personin operativ etj.

Paraqisni pyetjen
Aplikacioni
Hidrocentrali konvencional
Rrjedha e hidrocentralit të lumit
Rregulloni hidrocentralin e pishinës
Prodhimi i energjisë nga baticat
Hidrocentrali me pompë-magazinim
Termocentrale me pompa magazinimi
Ujitje bujqësore
Monitorimi i mjedisit hidrologjik
Shërbimet e ujit të pijshëm
Sistemi i ujitjes
Ujësjellësi industrial, etj
Projekt tipik
 • 1. 乌兹别克斯坦3座水电改造项目 副本
  Projekti i kontraktimit EPC për rindërtimin e hidrocentraleve të Uzbekistanit

  Projekti përfshin projektin e rinovimit të Stacionit Tashkent 1, Stacionit Chirchik 10 dhe Stacionit Samarkand 2B në Uzbekistan. Punëdhënësi është kompania hidroenergjetike e Uzbekistanit. Qëllimi i transformimit është zgjerimi dhe përmirësimi i automatizimit të tre hidrocentraleve. Tre projektet e përmirësimit të hidrocentraleve të HNAC Technology ofrojnë shërbime të tilla si furnizimi i pajisjeve, instalimi, vënia në punë dhe testimi, transporti, projektimi dhe këshillimi i menaxhimit të inxhinierisë civile.

 • JPQVC8JOL8R{Y`JAXW7LCH9
  Projekti i Kontraktimit të Hidrocentralit EPC të Afrikës Qendrore Boali 2

  Hidrocentrali i Afrikës Qendrore Boali 2 ka një kapacitet total të instaluar prej 20 MW, i cili është investuar dhe ndërtuar nga Korporata Energjetike Kinë-Afrikë. Është projekti kryesor i sistemit kombëtar të furnizimit me energji elektrike të Republikës së Afrikës Qendrore. Ajo do të marrë më shumë se 30% të pjesës së furnizimit me energji elektrike të vendit pas përfundimit. Projekti përfshin restaurimin e termocentralit të vjetër Nr. 2 të Boalit, zgjerimin e termocentralit dhe shtimin e dy njësive turbino-gjeneratore.

 • IMG_20210202_165108
  Projekti i kontraktimit EPC të Stacionit Hidroenergjetik të Zambisë Kasanjiku

  Mini Hidrocentrali i Zambia Kasanjiku është investuar nga Autoriteti Rural i Elektrifikimit të Zambisë dhe ndodhet në Ujëvarat Kasanjiku në lumin Kasanjiku në distriktin Mwinilunga të Provincës Veri-Perëndimore të Zambisë, me një kokë projektimi prej 12.4 m, rrjedhje uji projektuar prej 6.2 m³/s, dhe kapacitet prej 640 kW. HNAC merr përsipër projektimin, prokurimin, ndërtimin, vënien në punë dhe trajnimin teknik për projektin.
  Projekti u vu në funksion në dhjetor 2020.

 • 4. 萨摩亚Taleafaga水电站项目-2
  Projekti i Hidrocentralit Taleafaga në Samoa

  Hidrocentrali i Samoa Taelefaga është investuar dhe ndërtuar nga Samoa Electric Power Company, dhe kompania HNAC Technology është kontraktori i përgjithshëm EPC. Ky projekt është projekti i parë i hidrocentralit i zbatuar nga një kompani kineze në Samoa. Ajo do të zgjidhë plotësisht kërkesën për energji elektrike të fshatarëve në zonën e Taelefagës pas përfundimit të projektit.
  Projekti është vënë në funksion në gusht 2019.

 • 5.巴基斯坦FHPP3-4水电站-1
  Termocentrali Hydel Foundation (FHPP) 3/4

  Projekti është investuar nga Fondacioni i Komisionit të Energjisë Atomike të Pakistanit.
  Koka e projektimit: 13m; Prurja projektuese: 46m3 /s
  Kapaciteti i instaluar: 2*2.5 MW (turbinë vertikale me rrjedhje boshtore)
  HNAC është përgjegjëse për kontaktet e përgjithshme EPC dhe projektimin inxhinierik të projektit. Njësia nr.1 është vënë në funksion më 4 tetor 2016. Njësia nr.2 është vënë në funksion në korrik 2017.

 • 6. 缅甸亚沙角水电站 副本
  Projekti i Hidrocentralit YAZAGYO

  Projekti ndodhet në veri të distriktit Kalay, Divizioni Sagaing i Mianmarit
  Koka e vlerësuar: 33.6 m
  Kapaciteti i instaluar: 2*2 MW (turbinë me rrjedhje boshtore horizontale)
  Projekti është vënë në funksion në Mars 2016.

 • 7. 越南哈松发1级和2级水电站 副本
  Projekti Hidroenergjetik Ha Song Pha 1

  E vendosur në rrethin Ninh Son, Ninh Thuan, në juglindje të Vietnamit
  Koka e projektimit: 22m; Prurja projektuese: 14m3 /s
  Kapaciteti i instaluar: 2*2.7 MW (turbinë vertikale Francis)
  Projekti u vu në punë në nëntor 2013.
  Projekti Hidroenergjetik Ha Song Pha 2
  E vendosur në rrjedhën e sipërme të Ha Song Pha 1
  Koka e projektimit: 20.8m; Prurja projektuese: 14.5m3 /s
  Kapaciteti i instaluar: 2*2.5 MW (turbinë vertikale Francis)
  Projekti është vënë në funksion në korrik 2015.

 • 8. 智利罗比莱亚水电站 副本
  Projekti Hidroenergjetik ROBLERIA

  Projekti ROBLERIA Hydropower ndodhet në Linares, 350 km larg nga Santiago, Kili. Koka e projektimit të saj është 128 m dhe prurja e projektimit është 3.6 m3/s me kapacitet të instaluar 1*4MW (turbinë Francis horizontale).
  Sistemi i kontrollit të plotë automatik të mbikqyrjes, i vetë-zhvilluar HNAC, aplikohet së bashku me komunikimin me fibër optike për të realizuar mbikëqyrjen dhe kontrollin në nënstacionin 20 km larg impiantit.
  Projekti është vënë në funksion në shkurt 2013.

HETIM

Kategoritë e nxehta