EN
Të gjitha kategoritë

Matës matës

home>Furnizuesi i produkteve>Matës matës

1
2
3
4
5
6
Matës tejzanor i ujit
Matës tejzanor i ujit
Matës tejzanor i ujit
Matës tejzanor i ujit
Matës tejzanor i ujit
Matës tejzanor i ujit

Matës tejzanor i ujit


Matësi tejzanor i ujit është zhvilluar në bazë të parimit të matjes tejzanor të metodës së ndryshimit të shpejtësisë së përhapjes. Instrumenti integron matjen, llogaritjen dhe shfaqjen së bashku, dhe miraton teknologjinë e konsumit të mikro-energjisë. 1 qelizë baterie mund të përdoret për më shumë se 6 vjet dhe mund të realizojë matjen e saktë të prurjes minimale prej 0.01 m³/h. Ka funksionin e korrigjimit dhe stabilizimit të rrjedhës së ujit për fushën e matur ujore, e cila nuk shqetësohet nga rrjedha e valëzuar dhe turbulenca në fushën e ujit, duke e bërë matjen më të saktë dhe më të besueshme; Ndërkohë, instrumenti ka karakteristikat e volumit të vogël, qëndrueshmërisë së mirë dhe aftësisë së fortë kundër ndërhyrjes.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Karakteristikat e detajuara për matësin e ujit tejzanor:

1. Teknologjia e matjes së rrjedhës tejzanor është miratuar për të realizuar instalimin me shumë kënd, dhe matja e instrumentit nuk ndikohet dhe humbja e presionit të tubacionit minimizohet;
2. Struktura e tubave me ujëmatës tejzanor nuk ka pjesë mekanike lëvizëse, nuk ka konsum mekanik, duke qenë e favorshme për përdorim afatgjatë;
3. Tubat janë bërë nga bakri miqësor me mjedisin, farkëtimi i kuq dhe përpunimi me precizion CNC;
4. Kur tubacioni është bosh ose gjendja e lëngshme është statike për një kohë të gjatë, ai mund të hyjë në funksionin automatik të kursimit të energjisë;
5. Me çipin e ruajtjes së të dhënave E2PROM, mund të ruajë ruajtjen e të dhënave të historisë për 8 muaj;
6. Kursimi i të dhënave në kohë reale: Të dhënat si shpejtësia dhe shpejtësia kumulative e rrjedhës duhet të ruhen periodikisht.
7. Me funksionin automatik të pastrimit të valvulës së gabimit, kujtesën e vonuar, mbylljen e vonuar të valvulës, mund të sigurojë tarifimin e furnizimit me ujë dhe sistemi i menaxhimit mund të jetë me telekomandë;
8. Qarku i marrjes së mostrave të sinjalit i projektuar posaçërisht siguron që sinjali nuk do të shtrembërohet në kushte të ndryshme, duke siguruar kështu parametra të saktë dhe të besueshëm të matjes.

1
2
3
4
5
6

HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta