EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

181 milionë! HNAC fitoi ofertën për furnizimin dhe instalimin e pajisjeve elektromekanike për Hidrocentralin Kandaji në Niger

Koha: 2021-05-25 Goditjet: 134

图片 1

Së fundmi, kompania mori "Njoftimin e Ofertës Fituese" të lëshuar nga China Gezhouba Group International Engineering Co., Ltd., duke konfirmuar se HNAC ishte ofertuesi fitues për projektin e furnizimit dhe instalimit të pajisjeve mekanike dhe elektrike të Stacionit Hidroenergjetik Kandaji në Niger. Oferta fituese ishte 28,134,276.15 dollarë amerikanë (e barabartë me afërsisht 18,120.72 CNY dhjetë mijë).

Hidrocentrali Kandaji në Niger është një nga projektet e rëndësishme të nismës "Një brez, një rrugë". Termocentrali ka një kapacitet të instaluar prej 130 MW dhe një prodhim mesatar vjetor të energjisë prej rreth 617 milionë kilovat-orë. Ai është deri tani hidrocentrali më i madh në Niger. Projekti ndodhet rreth 180 km në rrjedhën e sipërme të Niamey, i cili është kryeqyteti i Nigerit. Ai fokusohet në prodhimin e energjisë dhe merr parasysh furnizimin me ujë dhe ujitjen. Pas përfundimit të projektit, ai do të zgjidhë në masë të madhe mungesën e furnizimit me energji elektrike në kryeqytetin e Nigerit, Niamey dhe zonat përreth tij, do të ndihmojë Nigerin të heqë qafe vështirësinë e mbështetjes në importet për energji elektrike dhe do të promovojë zhvillimin ekonomik lokal. Gjatë ndërtimit të projektit, ai gjithashtu do të ofrojë vende të shumta pune për të kultivuar një numër të madh talentesh teknike për Nigerin.
Vitet e fundit, biznesi i kompanisë në Afrikën Qendrore dhe Perëndimore është zhvilluar mirë dhe produktet dhe shërbimet e saj kanë zënë rrënjë në Sierra Leone, Senegal, Republikën e Afrikës Qendrore, Guinenë Ekuatoriale dhe vende të tjera. Fitimi i ofertës do të zgjerojë më tej ndikimin e kompanisë në tregun e Afrikës Perëndimore. Kompania gjithashtu do të shfrytëzojë këtë mundësi për të përmirësuar vazhdimisht nivelin e saj të shërbimit dhe për të kontribuar në bashkëpunimin Kinë-Afrikë.

Paraprakisht: [Project News] Stacioni i ruajtjes së energjisë Chenzhou Jiucaiping u lidh me sukses me rrjetin për funksionim provë

Tjetra: HNAC ndihmoi në stacionin e pompës së kullimit të Byrosë së Bujqësisë dhe Ujit të Distriktit Huiyang, Klasa e trajnimit për aftësitë e operimit dhe mirëmbajtjes u mbajt me sukses

Kategoritë e nxehta