EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Lajm i mirë | HNAC Technology Co., Ltd fitoi ofertën për Projektin e Ujit Bërthamor Guangdong Yuehai Wulan

Koha: 2021-08-27 Goditjet: 194

Kohët e fundit, HNAC Technology Co., Ltd. fitoi me sukses ofertën për grupin e tretë të projektit të prokurimit të pajisjeve të Çështjeve të Ujit në Guangdong Yuehai në vitin 2021, seksioni i ofertës së sistemit të ultrafiltrimit të zhytur në Uzinën Bërthamore Lam. Projekti i përket uzinës së ujit Lanhe dhe projektit të zgjerimit të rrjetit mbështetës të tubacioneve në distriktin Nansha, Guangzhou City, me një kapacitet përpunues prej 150,000 m³/d. Ajo përballon kërkesën në rritje për ujë të të gjithë Distriktit të Ri Nansha. Është një projekt kyç mbështetës publik dhe një projekt përfitues në Distriktin Nansha, Guangzhou.

图片 3

Projekti do të përdorë pellgje të grumbulluara dhe teknologji të avancuar të trajtimit të membranës ultrafiltruese, e cila jo vetëm siguron cilësinë e ujit të ujit të fabrikës, por edhe kursen tokën. Në të njëjtën kohë, projekti prezanton gjithashtu konceptin e "çështjeve të zgjuara të ujit", duke u mbështetur në teknologjinë e avancuar të rrjetit kompjuterik, teknologjinë GIS, teknologjinë BIM dhe teknologjinë e menaxhimit të bazës së të dhënave në shkallë të gjerë për të ndërtuar një strukturë të centralizuar të menaxhimit dhe sistemit të kontrollit të decentralizuar për të ndërtuar një sistem praktik, i sigurt, i besueshëm dhe gjithëpërfshirës për klientët.

Projekti i zgjerimit të Ujit Bërthamor Lam është një tjetër arritje tipike në fushën e trajtimit të ujërave komunale me metodën membranore të HNAC Technology, duke shënuar zhvillimin e biznesit të trajtimit të ujit komunal të kompanisë në një nivel të ri. Si një ndërmarrje udhëheqëse në fushën e trajtimit të ujit të brendshëm komunal, HNAC do të punojë me filialet e saj Beijing Grant dhe Kanpur për të bërë gjithçka për të përfunduar detyrat e ndërtimit në kohë me cilësi dhe sasi.


Leximi më tej:

Me zhvillimin e shpejtë të Zonës së Re Nansha, furnizimi ekzistues me ujë ka qenë gradualisht i paaftë për të përmbushur kërkesën në rritje për ujë. Si një nga burimet kryesore të furnizimit me ujë në Zonën e Re Nansha, Uji Bërthamor Lam është ndërtuar për rreth 30 vjet, objektet konvencionale të pastrimit të ujit janë të vjetra, sistemi i kontrollit automatik është i paplotë dhe cilësia e ujit të rrjedhës është e paqëndrueshme. Është e nevojshme të përshpejtohet përfundimi i projektit të zgjerimit të Ujësjellësit Bërthamor Lam, si dhe ndërtimi i projektit të tubacionit kryesor të fabrikës në të njëjtën kohë. Pas përfundimit të projektit, kapaciteti ditor i prodhimit të ujit të Ujit Bërthamor Lanhe do të rritet nga 30,000 ton në 150,000 ton, duke përfituar 300,000 njerëz në tre qytetet Dongchong, Dagang dhe Lanhe në veri.

Paraprakisht: HNAC mori pjesë në Ekspozitën e Dytë Ekonomike dhe Tregtare Kinë-Afrikë

Tjetra: Presidenti i Republikës së Afrikës Qendrore merr pjesë në ceremoninë e përfundimit të hidrocentralit Boali 2

Kategoritë e nxehta