EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

[Lajm i mirë] Nis zyrtarisht Projekti i Shërbimit të Mirëmbajtjes së Kompanisë së Investimeve të Ujit të Ujit në Zonën e Re HNAC Maoming Binhai

Koha: 2020-12-18 Goditjet: 216

Projekti i furnizimit me ujë të Zonës së Re Maoming Binhai u investua dhe u ndërtua nga Maoming Binhai New Area Urban Investment and Development Co., Ltd., dhe kontraktori i përgjithshëm EPC i Departamentit të Projektit Maoming të Kompanisë së Byrosë së Shtatë Hekurudhore të Kinës Xi'an. HNAC ofroi të gjitha pajisjet elektromekanike, platformat softuerike dhe shërbimet mbështetëse të pajisjeve për projektin. E cila ka thyer rekordin e kohës më të shkurtër të ndërtimit për projekte të ngjashme.

图片 1

[HNAC arrin një arritje të madhe] Projekti i Ujit të Zonës së Re të Guangdong Maoming Binhai theu rekordin e kohës më të shkurtër të ndërtimit për projekte të ngjashme në provincën Guangdong

Pavarësisht nëse është duke udhëtuar mijëra milje në vendin e projektit gjatë epidemisë për të siguruar përparimin e projektit, ose duke koordinuar orarin e arsyeshëm të klientit për të përfunduar detyrën e furnizimit me ujë gjatë procesit të ndërtimit, profesionalizmi dhe ashpërsia e ekipit teknik të projektit HNAC kanë fitoi vlerësime unanime nga klientët. Gjatë periudhës, klienti inspektoi aftësitë e shërbimit inteligjent të operimit dhe menaxhimit të mirëmbajtjes së kompanisë, njohu shumë teknologjinë dhe nivelin e menaxhimit të kompanisë dhe nënshkroi një kontratë mirëmbajtjeje projekti për të thelluar më tej bashkëpunimin.

Sipas karakteristikave dhe shkallës së projektit, kompania krijoi Departamentin e Projektit të Ujit në Zonën e Re Maoming Binhai të HNAC Technology, i pajisur me menaxherë projekti, inxhinierë të mirëmbajtjes së pajisjeve dhe inxhinierë të trajnimit teknik për të ofruar shërbime të mirëmbajtjes për pajisjet e projektit dhe për të ofruar ujë të pastër në përputhje me standardet e cilësisë së efluentit në bazë të rregullt të shërbimeve të trajtimit të ujit. Në të njëjtën kohë, HNAC ofroi trajnim teknik për stafin përkatës të pronarit dhe punoi me klientët për të ndërtuar Uzinën e Re të Ujit Binhai në një ndërmarrje standarde të furnizimit me ujë në Maoming.

2 图片

Në mëngjesin e 14 dhjetorit, në Maoming Binhai New Area Water Investment Co., Ltd. (më poshtë referuar si "Kompania e Investimeve të Ujit"). Në këtë aktivitet morën pjesë Yang Houde, menaxher i përgjithshëm i kompanisë së investimeve, Wu Xiaofang, zëvendësmenaxheri i përgjithshëm i divizionit të operimit dhe mirëmbajtjes inteligjente të HNAC dhe Li Donglin, ndihmës menaxher i përgjithshëm i divizionit të ruajtjes së ujit. Ceremonia u kryesua nga Cai Tingting, Drejtor i Departamentit të Menaxhimit të Integruar të Korporatës së Investimeve të Ujit.

3 图片

Yang Houde, menaxher i përgjithshëm i kompanisë së investimeve të ujit, vuri në dukje se kompania e investimeve të ujit duhet të bazohet në nevojat e zhvillimit të industrisë së ujit në Zonën e Re Binhai dhe të përpiqet të ndërtojë një funksionim dhe funksionim të furnizimit me ujë me cilësi të lartë. platformë në Zonën e Re Binhai. Është e nevojshme të merret shërbimi i mirëmbajtjes së impianteve të ujit të ofruar nga HNAC si një mundësi për të trajnuar talentet e funksionimit dhe menaxhimit të impiantit të ujit dhe forcat kryesore për të arritur funksionimin e pavarur të sistemit të furnizimit me ujë, prodhimin e sigurt dhe menaxhimin e mirëmbajtjes.

图片 4

Si lider i teknologjisë IoT me shumë energji, HNAC është e vendosur të jetë "sytë dhe truri i pronarëve", të ofrojë shërbime të larmishme dhe të personalizuara të menaxhimit të funksionimit dhe mirëmbajtjes inteligjente të klasit të parë dhe të shkruajë së bashku një kapitull të ri në biznesin e furnizimit me ujë në Zona e Re Binhai.


 Leximi më tej:


Projekti i Furnizimit me Ujë të Zonës së Re Maoming Binhai (EPC) Fabrika e sapondërtuar e ujit ndodhet në kryqëzimin e Maoming Port Avenue dhe Rrugës Kombëtare 325 në Zonën e Re Binhai. Sipërfaqja totale e tokës së përvetësuar është rreth 109 hektarë. Shkalla totale e projektimit të impiantit të ujit është 100 mijë m³/d. Shkalla e ndërtimit të këtij projekti është 50 mijë m³/d. Projekti përdor sistemin inteligjent të trajtimit të ujit MTC-3W për të kontrolluar të gjithë procesin e prodhimit, duke përfshirë shumë fusha, duke përfshirë trajtimin elektrik, mekanik dhe të ujit. Funksionimi, funksionimi, mirëmbajtja, trajtimi i defekteve dhe mirëmbajtja e pajisjeve duhet të pajisen me kualifikime profesionale dhe më shumë personel menaxhues operativ me nivel të lartë akademik, aftësi operimi dhe mirëmbajtjeje. HNAC ofron shërbime inteligjente të mirëmbajtjes për impiantin e ujit në Zonën e Re Binhai me anë të trajnimit teknik + mirëmbajtjes së pajisjeve për të siguruar funksionimin efikas dhe të sigurt të pajisjeve dhe sistemeve.

Paraprakisht: [Retrograde, lundroni] Projekti HNAC Nauru Smart Grid filloi pa probleme

Tjetra: HNAC Technology nënshkroi me sukses projektin EPC të nënstacionit të Tanzanisë

Kategoritë e nxehta