EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

HNAC ndihmoi në stacionin e pompës së kullimit të Byrosë së Bujqësisë dhe Ujit të Distriktit Huiyang, Klasa e trajnimit për aftësitë e operimit dhe mirëmbajtjes u mbajt me sukses

Koha: 2021-04-27 Goditjet: 322

Për të përmirësuar më tej aftësitë e biznesit dhe aftësitë operacionale të personelit operativ dhe menaxhues të stacionit të pompimit të kullimit në rrethin Huiyang, dhe për t'u përshtatur me nevojat e zhvillimit të ruajtjes së ujit në situatën e re. Aktualisht, Byroja e Bujqësisë, Rurale dhe Konservimit të Ujit të Distriktit Huiyang të qytetit Huizhou, Provinca Guangdong (në tekstin e mëtejmë "Byroja e Bujqësisë dhe Ujit") u mbajt në Yongliang një kurs trajnimi mbi aftësitë e funksionimit dhe mirëmbajtjes së stacionit të pompimit të kullimit. Zyra e Menaxhimit Diwei në rrethin Huiyang.
Ceremonia e hapjes së kursit të trajnimit u kryesua nga Liu Yaorong, Zëvendës Drejtor i Byrosë së Bujqësisë dhe Ujit të Distriktit Huiyang, Qyteti Huizhou, Provinca Guangdong. Në trajnimi.

图片 1


Leximi më tej:


Njësia e menaxhimit të projektit të ruajtjes së ujit të Byrosë së Bujqësisë dhe Ujit të Distriktit Huiyang ka 12 stacione kullimi gjithsej, Zyrën e Menaxhimit të Lumit Danao të lumit Danshui, Zyrën e Menaxhimit të Diskut Yongliang dhe Zyrën e Menaxhimit të Pingtan Dike. Që nga janari 2021, Huazi Technology ka ofruar 12 stacione kullimi në rrethin Huiyang me inspektime të pajisjeve, mirëmbajtje të rregullt dhe mirëmbajtje të rregullt, duke përfshirë pompat e ujit, motorët, pajisjet e tensionit të lartë dhe të ulët, monitorimin dhe mbrojtjen e kompjuterit, sistemet DC, portat dhe ngritësit. Mirëmbajtje dhe teste parandaluese dhe ofrohen shërbime të tilla si detyra në sezonin e përmbytjeve, shpëtim emergjent dhe trajnim teknik.

图片 2

图片 3

Paraprakisht: 181 milionë! HNAC fitoi ofertën për furnizimin dhe instalimin e pajisjeve elektromekanike për Hidrocentralin Kandaji në Niger

Tjetra: [Retrograde, lundroni] Projekti HNAC Nauru Smart Grid filloi pa probleme

Kategoritë e nxehta