EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Shënime për Rritjen e Biznesit të Operacionit dhe Mirëmbajtjes Inteligjente HNAC: Projekti i Mirëmbajtjes së Sistemit Elektrik, Ngacmues dhe DC të Stacionit të Pompimit të Qytetit Beijiao

Koha: 2021-07-07 Goditjet: 186

[Guide]
Duke u mbështetur në avantazhet e të gjithë zinxhirit të industrisë, një platformë të fortë teknike, një ekip profesional operimi dhe mirëmbajtjeje, një sistem të pjekur menaxhimi dhe metoda shkencore të funksionimit dhe mirëmbajtjes, HNAC ka ofruar ruajtjen e ujit, hidroenergjisë, transformimin dhe shpërndarjen, rrjetet e shpërndarjes së energjisë, mjedisin. mbrojtja e trajtimit të ujit dhe energjisë së re. Përdoruesit në fusha të tjera ofrojnë shërbime për funksionimin, mirëmbajtjen dhe riparimin e pajisjeve për t'ju ndihmuar të zgjidhni probleme të tilla si personeli, menaxhimi, teknologjia dhe përfitimet. HNAC iu dha "Prodhuesi kryesor i operimit dhe mirëmbajtjes inteligjente në Kinë" në qershor 2021.

图片 1

Për t'u shërbyer më mirë klientëve, HNAC përballet me nevojat e larmishme të prodhimit të energjisë dhe konsumit të energjisë, dhe duke përdorur teknologjitë e informacionit si interneti i gjërave, të dhënat e mëdha dhe inteligjenca artificiale, është ndërtuar një qendër e të dhënave IoT me shumë energji për të arritur integrimi i thellë i rrjedhës së energjisë dhe rrjedhës së informacionit. Aktualisht, qendra e të dhënave është lidhur me qindra site për të shoqëruar funksionimin e sigurt dhe efikas të impianteve të përdoruesve.

图片 2

Në vitin 2018, kompania ndërmori projektet e mirëmbajtjes së sistemit elektrik, ngacmues dhe DC të 13 stacioneve të pompimit në qytetin Beijiao. Me një sistem të mirëmbajtjes dhe menaxhimit të mirëmbajtjes dhe cilësinë e mirë profesionale të personelit të operimit dhe mirëmbajtjes në vend, kompania përdor teknologji të shkëlqyer për të zhvilluar sisteme elektrike, ngacmuese dhe DC, etj. Pajisjet inspektohen dhe mirëmbahen rregullisht. Në të njëjtën kohë, është në detyrë emergjente për reshjet e dendura dhe përmbytjet për të arritur reagimin e shpejtë ndaj emergjencave dhe për të siguruar funksionimin e sigurt dhe të qëndrueshëm të 13 stacioneve të pompimit. Për këtë arsye, punëdhënësi na dha një shkallë të lartë vlerësimi dhe vlerësimi. Pas skadimit të kontratës, ai fitoi vendin e parë në tender dhe rinovoi kontratën e mirëmbajtjes për sistemin elektrik, ngacmues dhe DC të 19 stacioneve të pompimit në qytetin Beijiao.

Shkalla e projektit

Nga viti 2018 deri në vitin 2020, projekti i operimit dhe mirëmbajtjes përfshin pajisjen e dhomës së shpërndarjes së energjisë elektrike të 13 stacioneve të pompimit, numri i të cilave është 23 transformatorë, 75 dollapë të tensionit të lartë, 54 dollapë të tensionit të ulët, 16 kabina kondensatorësh, 29 pajisje ngacmuese dhe DC. ekranet;
Nga viti 2021 deri në vitin 2023, projekti i funksionimit dhe mirëmbajtjes do të rritet në 21 stacione portash dhe pajisje të dhomës së shpërndarjes së energjisë në godinën e ruajtjes së ujit, numri i të cilave është 31 transformatorë, 92 dollapë të tensionit të lartë, 80 dollapë të tensionit të ulët, 22 kondensatorë. kabinete, dhe 30 pajisje ngacmuese dhe ekran DC.

3 图片

Personeli

Ekipi aktual i mirëmbajtjes përbëhet nga 9 persona, duke përfshirë 1 drejtues projekti me titull të nivelit të mesëm elektromekanik ose elektrik, dhe 8 personel mirëmbajtjeje me një certifikatë të veçantë funksionimi (elektricist).

图片 4

图片 5

Ekipi i mirëmbajtjes raporton rregullisht gjendjen e pajisjes

Përmbajtja e shërbimit

● Kryeni rregullisht inspektimin, mirëmbajtjen, riparimin dhe testet parandaluese të pajisjeve.

●Detyra emergjente dhe reagimi emergjent ndaj emergjencave.

●Mbështetje teknike si modifikimi i pajisjeve dhe trajnimi teknik i personelit në detyrë.

●Menaxhimi dhe kontrolli inteligjent i gjendjes shëndetësore të pajisjeve.

图片 6

Ekipi i mirëmbajtjes për mirëmbajtjen e pajisjeve

Paraprakisht: HNAC mori pjesë në Forumin e 12-të Ndërkombëtar të Samitit të Investimeve dhe Ndërtimit në Infrastrukturë

Tjetra: [Project News] Stacioni i ruajtjes së energjisë Chenzhou Jiucaiping u lidh me sukses me rrjetin për funksionim provë

Kategoritë e nxehta