EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

HNAC mori pjesë në Forumin e 12-të Ndërkombëtar të Samitit të Investimeve dhe Ndërtimit në Infrastrukturë

Koha: 2021-07-24 Goditjet: 177

Nga data 22 deri më 23 korrik, u mbajt në Makao "Forumi i 12-të Ndërkombëtar i Investimeve në Infrastrukturë dhe Samitit të Ndërtimit" i bashkë-sponsorizuar nga Shoqata Ndërkombëtare e Kontraktorëve të Kinës dhe Agjencia e Promovimit të Tregtisë dhe Investimeve në Makao. Në takim morën pjesë menaxheri i përgjithshëm i HNAC International Zhang Jicheng, Zëvendës Menaxheri i Përgjithshëm Li Na, Ndihmës Menaxheri i Përgjithshëm Chu Aoqi dhe Drejtori i Marketingut Qiu Jing.

图片 1

He Yicheng, Shefi Ekzekutiv i Rajonit Special Administrativ të Makaos, Fu Ziying, Drejtor i Zyrës Ndërlidhëse të Komitetit Qendror të Makaos, Yao Jian, Zëvendës Drejtor, Ren Hongbin, Asistent i Ministrit të Tregtisë, Liu Xianfa, Komisioner Special i Zyra e Komisionerit të Ministrisë së Punëve të Jashtme në Makao, Gao Kaixian, Kryetar i Këshillit Legjislativ të Rajonit Special Administrativ të Makaos dhe të dërguarit diplomatikë nga 42 vende në Kinë dhe krerët e institucioneve financiare ndërkombëtare bashkëkryesuan ceremoninë e hapjes të forumit. Si ngjarja më me ndikim e industrisë në fushën e investimeve aktuale ndërkombëtare në infrastrukturë dhe ndërtim, ky forum u mbajt me temën "Të bashkojmë duart për të promovuar zhvillimin e ri të bashkëpunimit ndërkombëtar në infrastrukturë" dhe u mbajt në një kombinim të metodave online dhe offline. duke tërhequr pjesëmarrës nga 71 vende dhe rajone. Më shumë se 1,300 njerëz nga më shumë se 500 njësi në rajon morën pjesë për të diskutuar çështje të tilla si mundësitë e reja për zhvillimin e industrisë në epokën pas epidemisë, zhvillimin e gjelbër dhe inovacionin financiar.

Në fjalën e tij në ceremoninë e hapjes, He Yicheng deklaroi se Forumi Ndërkombëtar i Infrastrukturës është zhvilluar në një platformë të rëndësishme për avancimin e ndërtimit të “Brez and Road” dhe thellimin e bashkëpunimit midis Kinës dhe vendeve portugalishtfolëse në fushën e infrastrukturës. China Unicom dhe rregullat dhe standardet "Soft Unicom" kontribuan në pikat e tyre të forta.

图片 2

He Yicheng, Shefi Ekzekutiv i Rajonit Special Administrativ të Makaos, mban një fjalim

Duke u përballur me ndikimin e epidemisë së re të pneumonisë së kurorës, Ren Hongbin mbrojti që vendet të promovojnë ndërlidhjen e infrastrukturës rajonale, të arrijnë avantazhe plotësuese, të negociojnë ndërtimin e përbashkët dhe të ndajnë rezultatet; inovimi i modeleve të investimeve dhe financimit, zgjerimi i kanaleve të financimit të infrastrukturës; të promovojë zhvillimin e gjelbër dhe të inovojë për të udhëhequr ndërtimin e infrastrukturës së re

图片 3

Një fjalim mbajti ndihmësministri i Tregtisë Ren Hongbin

Në takim, Fang Qiuchen, kryetar i Dhomës së Tregtisë së Kinës për Kontraktorët e Huaj, kryesoi publikimin e Indeksit Kombëtar të Zhvillimit të Infrastrukturës "Belt and Road" (2021) dhe Raporti i Indeksit Kombëtar të Zhvillimit të Infrastrukturës "Belt and Road" (2021). ), që industria të kuptojë Tendencat dhe mundësitë e tregut ndërkombëtar të infrastrukturës në epokën pas epidemisë ofrojnë referencë të vlefshme dhe mbështetje intelektuale.

图片 4

Fang Qiuchen, President i Shoqatës Ndërkombëtare të Kontraktorëve të Kinës, kryesoi Forumin

Gjatë kësaj periudhe, përfaqësuesit dhe të ftuarit e HNAC zhvilluan një komunikim dhe shkëmbim të thelluar mbi rreziqet dhe sfidat me të cilat përballet zhvillimi i infrastrukturës në vendet e “Belt and Road” në situatën e re, dhe bashkërisht diskutuan se si të aplikohet energjia, mjedisi. mbrojtjen, ruajtjen e ujit dhe informatizimin industrial në të ardhmen. Të bashkohen forcat në terren për të forcuar bashkëpunimin dhe për të nxitur zbatimin e më shumë projekteve bashkëpunuese. Në të njëjtën kohë, ata ndanë gjithashtu përvojat e tyre me të dërguarit në Kinë nga Kenia, Senegali, Angola, Peruja, Zimbabveja dhe vende të tjera për tema të tilla si ndërtimi i energjisë, menaxhimi dhe kontrolli i funksionimit dhe mirëmbajtjes dhe siguria e ujit rural. Si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë me teknologjinë IoT me shumë energji si bazë, HNAC do të ndërveprojë në mënyrë efektive me qeverinë, ndërmarrjet dhe palët e tjera në aspektin e teknologjisë, produkteve dhe shërbimeve, dhe do të eksplorojë shtigje të reja dhe masa të reja për bashkëpunimin ndërkombëtar për të promovuar së bashku Bashkëpunimi ndërkombëtar në infrastrukturë mund të kontribuojë në një zhvillim cilësor dhe të qëndrueshëm.

图片 5

Foto e grupit të pjesëmarrësve të HNAC

Paraprakisht: Presidenti i Republikës së Afrikës Qendrore merr pjesë në ceremoninë e përfundimit të hidrocentralit Boali 2

Tjetra: Shënime për Rritjen e Biznesit të Operacionit dhe Mirëmbajtjes Inteligjente HNAC: Projekti i Mirëmbajtjes së Sistemit Elektrik, Ngacmues dhe DC të Stacionit të Pompimit të Qytetit Beijiao

Kategoritë e nxehta