EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

HNAC mori pjesë në Ekspozitën e Dytë Ekonomike dhe Tregtare Kinë-Afrikë

Koha: 2021-09-30 Goditjet: 160

Nga data 26 deri më 29 shtator 2021, në Changsha mbahet Ekspozita e dytë Ekonomike dhe Tregtare Kinë-Afrikë me temën "Pika e re, mundësi e re dhe vepra të reja", e sponsorizuar nga Ministria e Tregtisë dhe Qeveria Popullore e Provincës Hunan. Hunan. Z. Yang Jiechi, Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Kinës, anëtar i Byrosë Politike dhe Drejtor i Zyrës së Komitetit Qendror për Punët e Jashtme, mori pjesë në ceremoninë e hapjes dhe mbajti një fjalim. Z. Wang Xiaobing, President i Huaneng Automation Group, z. Zhou Ai, Zëvendës President i HNAC Technology Co., Ltd, z. Zhang Jicheng, Drejtor i Përgjithshëm i HNAC Technology International dhe z. Liu Liguo, Drejtor i Përgjithshëm i HNAC International ( Hong Kong), janë të gjithë pjesëmarrës në "Forumin e Bashkëpunimit të Infrastrukturës Kinë-Afrikë" dhe një sërë aktivitetesh tematike të forumit si "Konferenca Speciale e Promovimit për Vendet Afrikane" dhe "Forumi i Bashkëpunimit të Energjisë së Re Kinë-Afrikë 2021" u zhvilluan diskutime të thelluara. me të ftuarit për rimëkëmbjen dhe zhvillimin e bashkëpunimit të infrastrukturës Kinë-Afrikë në epokën pas epidemisë.

图片 1

 Z. Wang Xiaobing, President i Huaneng Automation Group, mbajti një fjalim mbi temën e "Modele Inovative të Bashkëpunimit dhe Ndriçimi i Afrikës së Gjelbër" në "Forumin e Bashkëpunimit të Energjisë së Re Kinë-Afrikë 2021". Ai theksoi se ka mungesë të energjisë elektrike në Afrikë, veçanërisht në rajonet sub-Sahariane ku numri i njerëzve pa energji elektrike kalon 50%, dhe kjo shoqërohet me probleme serioze mjedisore dhe sanitare. Ai propozoi përdorimin e frymës së Rrugës së Mëndafshit si udhërrëfyes, me zhvillimin e energjisë së gjelbër si bazë, përmes modeleve inovative të biznesit, eksplorimit të tregtisë së shkëmbimit dhe përdorimit të burimeve të pasura natyrore në Afrikë për të formuluar plane energjetike që janë më të përshtatshme për Zhvillimi i Afrikës, në mënyrë që të promovojë zhvillimin e shëndetshëm të ekologjisë së Afrikës.

图片 2

HNAC është një njësi anëtare kryesore e Dhomës së Tregtisë së Kinës të Kontraktorëve të Huaj dhe një njësi nënkryetare e Shoqatës Provinciale Hunan të Ndërmarrjeve për Bashkëpunim Ekonomik të Jashtëm. Gjatë viteve, ne kemi qenë të përkushtuar në zbatimin e strategjisë kombëtare "Një brez, një rrugë", thellimin e fushës energjetike dhe nxitjen e ndërtimit të infrastrukturës dhe asistencës teknike në vendet dhe rajonet në zhvillim.
Në këtë Ekspozitë Ekonomike dhe Tregtare Kinë-Afrikë, HNAC si njësia homologe e pritjes së Republikës së Afrikës Qendrore, Republikës së Nigerit dhe Republikës së Gabonit, miraton një kombinim të modalitetit online dhe offline për të promovuar përmbajtjen përkatëse të kësaj ekspozite në ambasadorë dhe zyrtarë nga shumë vende Krijojnë kanale shkëmbimi informacioni për bashkëpunim jashtë shtetit dhe hapin një botë më të gjerë. HNAC zhvilloi gjithashtu një komunikim dhe negocim të thelluar me më shumë se dhjetë kompani vendase dhe të huaja në fushën e energjisë së re, infrastrukturës së re, mbrojtjes së mjedisit dhe qeverisjes, dhe arriti më shumë se 20 synime bashkëpunimi për projektet ndërkombëtare në ndërtim dhe të planifikuara gjatë periudhës së ekspozitës. .

Paraprakisht: Asnje

Tjetra: Lajm i mirë | HNAC Technology Co., Ltd fitoi ofertën për Projektin e Ujit Bërthamor Guangdong Yuehai Wulan

Kategoritë e nxehta