EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

HNAC Technology nënshkroi me sukses projektin EPC të nënstacionit të Tanzanisë

Koha: 2023-02-16 Goditjet: 151

Në orën 10 të mëngjesit me orën lokale, më 14 shkurt, në Tanzani, ceremonia e nënshkrimit të kontratës së projektit të serisë së përmirësimit të rrjetit elektrik të mbajtur nga Ministria e Energjisë e Tanzanisë u mbajt në pallatin presidencial të Dar es Salaam. Presidenti Samia Hassan Suluhu ishte dëshmitar i nënshkrimit dhe mbajti një fjalim të rëndësishëm.

Si fitues i ofertës, HNAC Technology u ftua të marrë pjesë në ngjarje. Miao Yong, drejtor i projektit të International Company dhe Z. Chande, menaxher i përgjithshëm i Tanzania Electric Power Company (TANESCO) nënshkruan kontratën EPC të nënstacionit në terren.

图片 1

Pas ceremonisë, presidenti Hassan mbajti një fjalim të veçantë, duke dhënë shpresa të mëdha për një sërë projektesh pushteti të nënshkruara këtë herë. Ajo tha se projektet strategjike të energjisë që po zbatohen aktualisht në të gjithë vendin do ta bëjnë Tanzaninë një vend me fuqi të madhe në rajon.

Në ceremoninë e nënshkrimit morën pjesë edhe ministri i Energjisë së Tanzanisë, Ministri i Minierave, Ministri i Mbrojtjes dhe zyrtarë të tjerë të lartë të qeverisë.

Teknologjia HNAC i ka kushtuar gjithmonë një rëndësi të madhe zhvillimit të tregjeve dhe shkëmbimeve afrikane dhe bashkëpunimit me Tanzaninë dhe vendet e tjera afrikane që nga shkenca dhe teknologjia. Nënshkrimi i suksesshëm i projektit EPC të nënstacionit të Tanzanisë ka hedhur një bazë të mirë për zhvillimin e mëtejshëm të Teknologjisë HNAC në tregun afrikan në të ardhmen.

Paraprakisht: [Lajm i mirë] Nis zyrtarisht Projekti i Shërbimit të Mirëmbajtjes së Kompanisë së Investimeve të Ujit të Ujit në Zonën e Re HNAC Maoming Binhai

Tjetra: Asnje

Kategoritë e nxehta