EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

[Project News] Stacioni i ruajtjes së energjisë Chenzhou Jiucaiping u lidh me sukses me rrjetin për funksionim provë

Koha: 2021-06-21 Goditjet: 177

Më 18 qershor, vendi i projektit të demonstrimit të ruajtjes së energjisë së baterisë në fazën e dytë të Stacionit të Energjisë së Ruajtjes së Energjisë Hunan Power Grid-Chenzhou Jiucaiping, i cili u ndërtua nga HNAC, u lidh me sukses me rrjetin për funksionim provë.
图片 1

Projekti i Stacionit të Energjisë Storage Chenzhou Jiucaiping përdor hapësirën e hapur në nënstacionin ekzistues si kantier ndërtimi. Shkalla e ndërtimit është 22.5MW/45MWh në anën AC 10kV. Ai miraton teknologjinë e ruajtjes së energjisë elektrokimike dhe planin e "kabinës së plotë të parafabrikuar". Huazi Technology ofroi produkte dhe shërbime të lidhura me projektin.

图片 2

Përfundimi i projektit ka përmirësuar në masë të madhe nivelin e konsumit të ri të energjisë në provincë dhe ka përmirësuar kapacitetin e furnizimit me energji elektrike të Hunan Power Grid gjatë orëve të pikut të ngarkesës, gjë që mund të ngadalësojë në mënyrë të moderuar investimet në infrastrukturën e rrjetit të energjisë dhe të ketë aftësinë për të mbështetur kalimin sigurinë dhe qëndrueshmërinë e rrjetit elektrik.


Leximi më tej:


Ndërtimi i projektit demonstrues të ruajtjes së energjisë së baterisë së fazës së dytë të Hunan Power Grid ka filluar në tetor 2020, me një shkallë totale prej 60 MW/120 MWh. Ai do të përdorë planin e hyrjes në katër lokacione (7.5 MW, 10 MW, 20 MW, 22.5 MW), niveli i tensionit të aksesit është 10 kV. Katër termocentralet e ruajtjes së energjisë të këtij projekti janë vënë në funksion njëri pas tjetrit dhe do t'i shërbejnë rrjetit të energjisë së bashku me tre termocentralet e ruajtjes së energjisë Furong, Langli dhe Yannong në fazën e parë, gjë që do të rrisë ndjeshëm fuqinë. aftësia e rrjetit për të pranuar energji të rinovueshme, për të forcuar rregullimin e rrjetit të energjisë dhe për të mbështetur krahinën.
Gjatë periudhës së Planit Pesëvjeçar të 14-të, lidhja e sigurt në rrjet dhe konsumi i energjisë së re do të krijojë kushte të favorshme për zhvillimin e vrullshëm të energjisë së rinovueshme dhe ka një rëndësi të madhe për përmirësimin e funksionimit të sigurt dhe të qëndrueshëm të rrjetit të energjisë, furnizimit me energji elektrike. niveli i garancisë së rrjetit të energjisë Hunan, dhe zhvillimi ekonomik i zonës së shërbimit.

Paraprakisht: Shënime për Rritjen e Biznesit të Operacionit dhe Mirëmbajtjes Inteligjente HNAC: Projekti i Mirëmbajtjes së Sistemit Elektrik, Ngacmues dhe DC të Stacionit të Pompimit të Qytetit Beijiao

Tjetra: 181 milionë! HNAC fitoi ofertën për furnizimin dhe instalimin e pajisjeve elektromekanike për Hidrocentralin Kandaji në Niger

Kategoritë e nxehta