EN
Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

[Retrograde, lundroni] Projekti HNAC Nauru Smart Grid filloi pa probleme

Koha: 2021-04-23 Goditjet: 231

Në fillim të prillit, anëtarët e ekipit të projektit Smart Grid të HNAC Nauru mbërritën në shtetin ishullor të Paqësorit Jugor të Republikës së Nauru në një fluturim të përbashkët të çarteruar për projektin e Paqësorit Jugor të organizuar nga China Harbour dhe Administrata e Katërt e Aviacionit të Komunikimeve të Kinës. Projekti i parë i rrjetit inteligjent të kompanisë jashtë shtetit filloi zyrtarisht këtë vit. Biznesi arriti një kulm të ri.

1 图片


Leximi më tej


Projekti i rrjetit inteligjent Nauru ndihmohet nga Banka Aziatike për Zhvillim (ADB) dhe është një kontratë e përgjithshme e përbashkët e China Harbor-Huazi Technology-Rising Sun. Ai përfshin sistemin e ruajtjes së energjisë fotovoltaike 6.9 MW, baterinë 5 MW/2.5 MWh, 5 gjeneratorë me naftë dhe një stacion ndërprerës 11 kV. Për projektin, HNAC është përgjegjëse për projektimin dhe furnizimin e përgjithshëm të pajisjeve kryesore elektrike, ndërsa filiali Great New Energy është përgjegjës për menaxhimin në vend dhe instalimin dhe vënien në punë të përgjithshme.

2 图片

Paraprakisht: HNAC ndihmoi në stacionin e pompës së kullimit të Byrosë së Bujqësisë dhe Ujit të Distriktit Huiyang, Klasa e trajnimit për aftësitë e operimit dhe mirëmbajtjes u mbajt me sukses

Tjetra: [Lajm i mirë] Nis zyrtarisht Projekti i Shërbimit të Mirëmbajtjes së Kompanisë së Investimeve të Ujit të Ujit në Zonën e Re HNAC Maoming Binhai

Kategoritë e nxehta