EN
Të gjitha kategoritë

Power Transformer

home>Furnizuesi i produkteve>Komplete Komplete Pajisjesh Mekanike dhe Elektrike>Power Transformer

主图-首要显示
不显示在详图里
1
2
3
4
5
Power Transformer
Power Transformer
Power Transformer
Power Transformer
Power Transformer
Power Transformer
Power Transformer

Power Transformer


1. Transformatori i fuqisë përdor parimin e induksionit elektromagnetik për të shndërruar energjinë elektrike të gjeneruar nga tensioni i hidrogjeneratorit (rrymë e madhe) në tension më të lartë (rrymë e vogël) dhe për ta transmetuar atë në sistemin energjetik, gjë që mund të reduktojë ndjeshëm humbjen e energjisë. transmetimi në distanca të gjata, dhe është një nga pajisjet kryesore elektrike në hidrocentral.

Tensioni i ulët anësor i transformatorit të fuqisë është prodhimi i tensionit të vlerësuar nga hidrogjeneratori, dhe tensioni i lartë anësor i transformatorit të fuqisë është tensioni nominal i lidhur me rrjetin e energjisë.

2. Klasifikimi i transformatorëve të fuqisë:
A. Ndahet në transformator trefazor dhe transformator njëfazor sipas numrit të fazave;
B. Ndahet në transformator me dy dredha-dredha dhe transformator me tre rrotullime sipas pikave të mbështjelljes.

Kompania jonë mund të ofrojë specifika dhe modele të ndryshme transformatorësh sipas kërkesave të klientit.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

1. Metoda e ftohjes së transformatorit të fuqisë së ndërhyrjes së vajit:
(1) Qarkullimi natyral i vajit dhe ftohja natyrale (lloji vetë-ftohës me ndërhyrje të naftës);
(2) Ftohja e ajrit me qarkullim natyral të vajit (ftohja e ajrit pushtues të naftës);
(3) Ftohja e ujit me qarkullim të detyruar të vajit;
(4) Ftohja e ajrit me qarkullim të detyruar të vajit;

2. Garancia e performancës së transformatorit të fuqisë:
(1) Rritja e temperaturës: Rritja maksimale e temperaturës së vajit të transformatorit dhe mbështjelljes nuk mund të kalojë vlerën e specifikuar në kushte normale funksionimi;
(2) Efikasiteti: Efikasiteti i transformatorit nuk mund të jetë më i ulët se vlera e specifikuar kur ngarkesa nominale, tensioni nominal dhe faktori i fuqisë së vlerësuar është duke funksionuar;
(3) Humbje pa ngarkesë: Humbja e transformatorit nuk mund të kalojë vlerën e garantuar në funksionimin pa ngarkesë;
(4) Humbja e ngarkesës: Humbja e transformatorit nuk mund të kalojë vlerën e garantuar kur ngarkesa nominale, tensioni nominal dhe faktori i fuqisë nominale funksionojnë;
(5) Zhurma: Zhurma e saj nuk mund të kalojë vlerën e specifikuar kur transformatori punon në kushte nominale.

1
2
3
4
5
6

HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta