EN
Të gjitha kategoritë

Projekti i Stacionit të Pompave

home>Kontraktor inxhinierik>Projekti i Stacionit të Pompave

Projekti i Stacionit të Pompave

Projekti i Stacionit të Pompave


Ne kemi kontraktuar shumë projekte inxhinierike të stacioneve të pompave, si stacioni i pompimit të ujërave të zeza, stacioni i pompimit të shiut, stacioni i pompimit të lumit, stacioni i pompimit të furnizimit me ujë etj. Ne ofrojmë një pjesë ose të gjithë shërbimin varet nga kërkesat e klientëve dhe kontrata.

Paraqisni pyetjen
Aplikacioni
Ndërtim i ri
Zgjerimi i ndërtesave të banimit
Presion i mjaftueshëm i rrjetit të tubacioneve urbane
Stacioni i pompimit me presion të ndërmjetëm në shkallë të gjerë
Transporti i ujërave të zeza nga impiantet e trajtimit të ujërave të zeza
Ujërat e shiut në zonat urbane të ulëta
Qarkullimi i ujit në liqene
Grumbullimi i ujërave të zeza dhe të zeza në zonë etj
Projekt tipik
 • 1.天津海河口泵站 副本
  Stacioni i pompimit Tianjin Haihekou

  Investimi total i projektit është pesëqind e shtatëdhjetë e dy milionë CNY, mund të realizojë dërgim të përbashkët me kanalet e përmbytjeve, stacionet e pompimit të grykëderdhjes dhe kanalet bregdetare. Ai do të luajë një rol të madh në zbutjen e presionit mbi kullimin e lumit Haihe, duke përmirësuar aftësinë e Tianjin për t'u përballur me motin ekstrem dhe për të garantuar sigurinë e kontrollit të përmbytjeve në zonën kyçe.

 • 2.兰州大砂沟电力提灌工程 副本
  Projekti i Ujitjes së Pompimit Elektrik të Lanzhou Dashagou

  Projekti është ndërtuar në vitin 1966 dhe ndodhet në veriperëndim të qendrës së Lanzhou. HNAC Technology i ofroi projektit shërbime të teknologjisë së informacionit duke përfshirë parashikimin e ujit dhe shiut, analizën e cilësisë së ujit, monitorimin e stacioneve të pompimit, monitorimin e portës, monitorimin e sigurisë së digave, monitorimin e tubacionit, dispeçimin e furnizimit me ujë, parashikimin e parashikimit të përmbytjeve, etj.

 • 3. Projekti i informacionit për planifikimin e planifikimit të parandalimit të përmbytjeve në Guangdong Jingfeng Lianwei 副本
  Projekti i informacionit për planifikimin e planifikimit të parandalimit të përmbytjeve në Guangdong Jingfeng Lianwei

  Qendra e Komandës së Planifikimit të Parandalimit të Përmbytjeve Jingfeng Lianwei ndodhet në qytetin Zhaoqing, Provinca Guangdong. Lumi Xijiang, është një nga 5 bundet në deltën e lumit Pearl dhe luan një rol kyç në projektin e parandalimit dhe reduktimit të fatkeqësive rurale dhe urbane në Provincën Guangdong.

 • 4.Uzbekistan AMUZANG Ⅰ&Ⅱ Stacioni i pompave 副本
  Uzbekistan Stacioni i pompave AMUZANG Ⅰ&Ⅱ

  Projekti përfshin stacionin kryesor të pompës Amuzang I, stacionin e përkohshëm të pompave AMUZANG II dhe stacionin e pompave AMUZANGⅠ.
  HNAC projekton dhe prodhon sistemin SCADA, sistemin e mbrojtjes dhe stabilimentet e tensionit të ulët me udhëzime instalimi dhe korrigjimi.
  Projekti u vu në punë në Nëntor 2013.

HETIM

Kategoritë e nxehta