EN
Të gjitha kategoritë

Përshtatja e Sistemit SCADA

home>Furnizuesi i produkteve>Përshtatja e Sistemit SCADA

1-首要显示图片
2
3
4
5
6
7
8
Sistemi i monitorimit kompjuterik HZ3000 (Sistemi SCADA)
Sistemi i monitorimit kompjuterik HZ3000 (Sistemi SCADA)
Sistemi i monitorimit kompjuterik HZ3000 (Sistemi SCADA)
Sistemi i monitorimit kompjuterik HZ3000 (Sistemi SCADA)
Sistemi i monitorimit kompjuterik HZ3000 (Sistemi SCADA)
Sistemi i monitorimit kompjuterik HZ3000 (Sistemi SCADA)
Sistemi i monitorimit kompjuterik HZ3000 (Sistemi SCADA)
Sistemi i monitorimit kompjuterik HZ3000 (Sistemi SCADA)

Sistemi i monitorimit kompjuterik HZ3000 (Sistemi SCADA)Sistemi i monitorimit kompjuterik HZ3000 është një gjeneratë e re e sistemit të monitorimit në sfond që plotëson standardin SCADA dhe integron monitorimin dhe marrjen e të dhënave. Kryesisht përfshin tre metoda monitorimi: monitorimin e stacionit të fabrikës, kontrollin e centralizuar në distancë dhe monitorimin e shërbimit cloud, me funksione të larmishme monitorimi si shfaqja e të dhënave në kohë reale, analiza statistikore, ruajtja masive e të dhënave, diagnostikimi i defekteve dhe paralajmërimi i hershëm.


Sistemi kompjuterik i monitorimit HZ3000 është përdorur në hidrocentrale, nënstacione, stacione fotovoltaike, stacione pompimi, trajtimin e ujit të rubinetit, trajtimin e ujërave të zeza dhe fusha të tjera. Karakteristikat kryesore janë se: struktura e qartë e rrjetit, performanca e lartë e sigurisë; ndarje e qartë e autoriteteve, menaxhim i përshtatshëm; ndërfaqe e rezervuar, shkallëzim i mirë; protokoll standard, përputhshmëri e fortë; sistem i larmishëm, mbështetje për ndër-platformë.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Instalimi i sistemit të monitorimit kompjuterik HZ3000 përfshin versionin e projektimit, versionin ekzekutiv dhe paketën e softuerit të instalimit të bazës së të dhënave. Versioni i projektimit është i instaluar në stacionin e punës së inxhinierit dhe përdoruesi mund të konfigurojë lirisht ekranin e konfigurimit, konfigurimin e komunikimit dhe modulet e tjera. Pajisjet e tjera të të gjithë stacionit duhet të instalojnë versionin e punës për të kryer operacionet e mbledhjes dhe monitorimit të të dhënave. Paketa e softuerit të instalimit të bazës së të dhënave duhet të instalohet në serverin e bazës së të dhënave, i cili është përgjegjës për ruajtjen e të dhënave historike, të dhënat e funksionimit dhe informacione të tjera në stacion.

Sistemi i monitorimit HZ3000 përfundon operacione të tilla si procedurat e nisjes dhe mbylljes, monitorimi i linjës, monitorimi i njësisë dhe përcaktimi i parametrave nëpërmjet operacioneve të mbledhjes dhe monitorimit të të dhënave që përputhen me standardet SCADA; Menaxhimi i centralizuar i nënsistemeve të automatizimit në vend dhe nënsistemeve të menaxhimit të informacionit realizohet nëpërmjet qendrës rajonale të kontrollit të centralizuar; Realizoni ruajtjen masive të të dhënave, nxjerrjen e të dhënave dhe analizën përmes platformës së shërbimit cloud.

未 标题 -1
4
5
6
7
8

HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta