EN
Të gjitha kategoritë

Sistemi i Monitorimit dhe Sistemit të Mbrojtjes

home>Furnizuesi i produkteve>Komplete Komplete Pajisjesh Mekanike dhe Elektrike>Sistemi i Monitorimit dhe Sistemit të Mbrojtjes

1-首要显示图
2
3
4
5
6
Sistemi i Monitorimit dhe Sistemit të Mbrojtjes
Sistemi i Monitorimit dhe Sistemit të Mbrojtjes
Sistemi i Monitorimit dhe Sistemit të Mbrojtjes
Sistemi i Monitorimit dhe Sistemit të Mbrojtjes
Sistemi i Monitorimit dhe Sistemit të Mbrojtjes
Sistemi i Monitorimit dhe Sistemit të Mbrojtjes

Sistemi i Monitorimit dhe Sistemit të MbrojtjesHidrocentrali është një termocentral që konverton energjinë potenciale dhe kinetike të ujit në energji elektrike. Sistemi i monitorimit dhe mbrojtjes së hidrocentraleve është një sistem pajisjesh që monitoron, kontrollon dhe mbron në mënyrë gjithëpërfshirëse dhe sistematike këtë proces të konvertimit të energjisë.

Detyra kryesore e sistemit të monitorimit dhe mbrojtjes së hidrocentraleve është të monitorojë dhe kontrollojë sistemin e transmetimit të ujit dhe prodhimit të energjisë, pajisjet dhe sistemet mekanike hidraulike, pajisjet dhe sistemet elektrike, portat e përmbytjes dhe strukturat hidraulike, etj., në mënyrë që të sigurojë funksionimin e sigurt, efikas dhe ekonomik të hidrocentraleve.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

1. Sistemi i monitorimit të një hidrocentrali përfshin kryesisht sistemin e matjes, sistemin e sinjalizimit, sistemin operativ dhe sistemin e rregullimit të hidrocentralit. Aktualisht, sistemet kompjuterike përdoren përgjithësisht për të realizuar monitorimin e hidrocentraleve.

2. Sistemi i mbrojtjes së një hidrocentrali përfshin kryesisht mbrojtjen e sistemit të ujit, mbrojtjen e pajisjeve mekanike dhe mbrojtjen e pajisjeve elektrike, të tilla si mbrojtja e stacioneve të përmbytura, mbrojtja nga shpejtësia e tepërt e njësisë, mbrojtja nga temperatura e tepërt, mbrojtja nga presioni i ulët i vajit për aksidentet e pajisjeve me presion të naftës dhe mbrojtja me stafetë për Pajisje elektrike.

1-首要显示图 副本
2
3
4
5
6

HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta