EN
Të gjitha kategoritë

Valvula hyrëse e turbinës

home>Furnizuesi i produkteve>Komplete Komplete Pajisjesh Mekanike dhe Elektrike>Valvula hyrëse e turbinës

1
2
3
4
5
6
Valvula hyrëse e turbinës së valvulës flutur, valvulës sferike dhe valvulës së portës
Valvula hyrëse e turbinës së valvulës flutur, valvulës sferike dhe valvulës së portës
Valvula hyrëse e turbinës së valvulës flutur, valvulës sferike dhe valvulës së portës
Valvula hyrëse e turbinës së valvulës flutur, valvulës sferike dhe valvulës së portës
Valvula hyrëse e turbinës së valvulës flutur, valvulës sferike dhe valvulës së portës
Valvula hyrëse e turbinës së valvulës flutur, valvulës sferike dhe valvulës së portës

Valvula hyrëse e turbinës së valvulës flutur, valvulës sferike dhe valvulës së portësPër të parandaluar zgjerimin, riparimin ose mbylljen e aksidentit për një kohë të gjatë, duhet të instalohet një valvul kryesore hyrëse përpara turbinës.
Në përgjithësi është e nevojshme të instaloni një valvul përpara turbinës kur një tub çeliku është i degëzuar për të furnizuar ujë dhe disa njësi ose tubi i devijimit të presionit është shumë i gjatë.

Funksioni:

1. Bllokimi i rrjedhës së ujit gjatë inspektimit dhe riparimit të turbinës;
2. Zvogëloni rrjedhjen e ujit të njësisë kur turbina është e fikur;
3. Mbyllni valvulën e hyrjes për të parandaluar daljen e njësisë kur fleta udhëzuese dështon.

Paraqisni pyetjen
produkt Hyrje

Valvulat e hyrjes së turbinës përfshihen në tre lloje:

1. Valvula flutur është e përshtatshme për turbinat Francis.

2. Valvula sferike është e përshtatshme për njësitë e tipit impuls me kokë të lartë

3. Valvula e portës përdoret me kosto të ulët, dhe kryesisht për njësi të vogla

Ekzistojnë katër mënyra funksionimi: manuale, elektrike, presioni i vajit dhe presioni i ujit.

Valvula e fluturës së çekiçit të rëndë dhe valvula sferike përdoren nga presioni i vajit ose presioni i ujit kur hapen dhe mbështeten në çekiçin e rëndë për t'u mbyllur automatikisht kur mbyllen. Veprimi është i besueshëm dhe koha e mbylljes është e rregullueshme. Aktualisht përdoret gjerësisht.


1
2
3
4
5
6
HETIM
Faqet Product

Kategoritë e nxehta