EN
Të gjitha kategoritë

Furnizuesi i produkteve

Mëso më shumë

Furnizuesi i produkteve

Biznesi ynë i zgjidhjeve të automatizimit mundëson përdorimin më të madh të burimeve më të vlefshme në botë, duke siguruar performancën dhe sigurinë e industrive që janë shtylla kurrizore e jetës së përditshme.

Kontraktor inxhinierik

Mëso më shumë

Kontraktor inxhinierik

HNAC tani është një kontraktues i besueshëm i projektit për Hidrocentralin, Magazinimin e Energjisë, Mbrojtjen e Mjedisit, Stacionin e Pompës dhe Transmetimin dhe Transformimin e Energjisë.

qwerty qwerty qwerty qwerty
 • Energji inteligjente

  Duke u mbështetur në vitet e teknologjisë së energjisë dhe avantazhet e tregut, dhe me bashkëpunimin e partnerëve strategjikë, HNAC është e përkushtuar të ofrojë një zgjidhje të plotë të integrimit të sistemit të përshtatur për përdoruesit e saj. HNAC shpërndan tregun e ruajtjes së energjisë në formën e zinxhirit industrial, duke ofruar shërbimin e një ndalese të konsultimit, projektimit, kërkimit dhe zhvillimit, prodhimit, ndërtimit dhe funksionimit dhe mirëmbajtjes.

 • Bateri I-eco

  HNAC mund të furnizojë produktet e ruajtjes së energjisë që përfshijnë makineri të integruar të ruajtjes optike, konvertuesin e ruajtjes së energjisë dhe ruajtjen e energjisë të tipit kuti.

 • Prodhim Inteligjent

  HANC ka gati 30 vjet përvojë në zbatimin e projektit, me aftësi shërbimesh gjithëpërfshirëse si studimi dhe projektimi, prodhimi i pajisjeve, zbatimi inxhinierik, funksionimi dhe mirëmbajtja inteligjente, si dhe investimet dhe financimi.

 • Urtësia e ruajtjes së ujit

  Hidrocentrali është industria kryesore e kontraktimit inxhinierik HNAC, ne mund të ofrojmë projekte ndërkombëtare EPC, F+EPC, I+EPC, PPP+EPC etj, duke përfshirë projektimin dhe ndërtimin e hidrocentraleve, digave, instalimin e gjeneratorit të turbinave të ujit, vënien në punë të hidrocentralit dhe trajnim teknik për personin operativ etj.

 • AI Ops

  AIOps është një shkurtim i Inteligjencës Artificiale për Operacionet e TI-së, HNAC mund të ofrojë shërbimin profesional për funksionimin dhe mirëmbajtjen inteligjente, i cili aplikohet në hidrocentralet, ruajtjen e ujit, trajtimin mjedisor të ujit, rrjetin e shpërndarjes së energjisë, transformimin dhe shpërndarjen e energjisë, energjinë e re. dhe fusha të tjera.

Lajme

Rreth nesh

HNAC Technology Co., Ltd. (Kodi i aksioneve: 300490) është një kompani e madhe e listuar në grup që ofron zgjidhje të përgjithshme për ruajtjen e ujit, energjinë elektrike, mbrojtjen e mjedisit dhe trajtimin e ujit, dhe kontrollin industrial etj. HNAC ka 6 baza në Changsha, Pekin, Wuhan dhe qytetin Shenzhen, Kinë, të cilat kanë degë dhe zyra jashtë shtetit në Republikën e Afrikës Qendrore, Kili, Pakistan, Indonezi, Uzbekistan dhe Zambi.

më shumë

Kategoritë e nxehta