EN
sadaya Kategori

Diesel Power Generating Siapkeun

Imah>Panyadia Produk>Diesel Power Generating Siapkeun

华自2.8
华自2.7
华自2.6
华自2.4
华自2.5
华自2.3
华自2.2
华自2.1
Generator Diesel Tipe Jempé
Generator Diesel Tipe Jempé
Generator Diesel Tipe Jempé
Generator Diesel Tipe Jempé
Generator Diesel Tipe Jempé
Generator Diesel Tipe Jempé
Generator Diesel Tipe Jempé
Generator Diesel Tipe Jempé

Generator Diesel Tipe Jempé


HNAC tipe jempé generator set adopts kanopi soundproof na weatherproof mandiri dimekarkeun tur dijieun ku urang sorangan, kuat jeung awét, rainproof jeung noise-ngurangan, gampang pikeun mulasara, sarta bisa dianggo dina lingkungan luar kasar keur lila. Hal ieu loba dipaké dina konstruksi, tambang, pabrik, komunikasi, widang minyak, hotél, rumah sakit, bandara, leasing jeung tempat séjén. 

Kirimkeun panilitian
Perkenalan produk

Fitur produk pikeun generator tipe jempé:

1. Panutup jempé dirancang salaku struktur pisah integral , gampang pikeun assembly na disassembly, dua sisi kalawan lawang aksés ganda, merenah pikeun inspeksi poean tur pamaliharaan;

2. Beungeut kanopi disemprot ku kualitas luhur palapis bubuk outdoor, résistansi karat kuat sarta hirup layanan panjang;

3. Kabéh nyertakeun dijieunna tina seuneu-retardant sora-nyerep bahan sarta geus kaliwat test lalawanan angin, test résonansi jeung test suhu;

4. Desain unik tur diwangun-di kinerja tinggi knalpot bisa ngurangan bising ku 25-35 dB (A);

5. Warna kanopi bisa ngaropéa, nurutkeun sarat customer bisa dipilih kalawan kelir béda;

6. Unggal genset ieu dilengkepan tanki bahan beuleum handap 8 jam, sadaya geus kaliwat test leakage ketat, pikeun mastikeun euweuh leakage;

7. The Lift titik pikeun bango na forklift, gampang pikeun mindahkeun sarta angkutan.

华自2.6 华自2.4

华自2.5 华自2.2

华自2.1 华自2.3


panalungtikan
Produk Biomédis

kategori panas