EN
sadaya Kategori

Proyék Énergi Anyar

Imah>Kontraktor Téknik>Proyék Énergi Anyar

Proyék Énergi Anyar

Proyék Énergi Anyar


Ngandelkeun taun téhnologi kakuatan sarta kaunggulan pasar, sarta kalawan gawé babarengan ti mitra strategis, HNAC komitmen pikeun nyadiakeun solusi integrasi sistem lengkep ngaropéa pikeun pamaké na. HNAC nyebarkeun pasar panyimpen énergi dina bentuk ranté industri, nyayogikeun jasa konsultasi, desain, panalungtikan sareng pamekaran, produksi, konstruksi sareng operasi sareng perawatan.
Kakuatan Angin: Integrator Sistem Anu Alus, Manajemén Téknik Halus & Kamampuhan Kontrol Biaya, Arah Utama Investasi Pangwangunan
Tenaga Surya: Pangalaman Pangwangunan Prosés lengkep & Pangalaman Konstruksi Investasi, Kamampuh EPC Lengkep. Total Solusi Nyadiakeun
Aplikasi: kakuatan angin, tanaga surya, kakuatan hidro, ngecas tihang jeung sistem kakuatan jsb. 

Kirimkeun panilitian
Aplikasina
Generasi kakuatan angin
Ngecas tumpukan sareng sistem kakuatan
kontrol generasi kakuatan
parabot generasi kakuatan leutik
Pompa cai photovoltaic
Widang lalu lintas sapertos lampu navigasi
Bidang komunikasi/komunikasi
Widang minyak bumi, laut sareng météorologi
Catu daya pikeun lampu somah
Stasion kakuatan photovoltaic
Kandaraan pangrojong
Produksi hidrogén surya
Spasi stasiun tanaga surya, jsb
Proyék tipikal
  • 1.宁乡、湘潭、沅江、津市分散式风电项目 副本
    Proyék Daya Angin Desentralisasi di Ningxiang, Xiangtan, Yuanjiang sareng kota Jinshi, Propinsi Hunan

    Proyék ieu ngagaduhan investasi langkung ti CNY 500 juta, kalayan 7 kebon angin desentralisasi anu disebarkeun di Changsha, Ningxiang, Xiangtan, Yuanjiang, Changdejin sareng tempat-tempat sanés di Hunan.

  • 2. 泸溪县93个贫困村光伏扶贫项目 副本
    Luxi County Électrification Project Photovoltaic

    Proyék éta, disebarkeun di 93 désa miskin di Luxi County, gaduh skala konstruksi langkung ti 13MW, kapasitas pembangkit listrik taunan sakitar 12 juta kWh, sareng panghasilan pembangkit listrik langkung ti CNY 10 juta.

  • 600.450
    Hunan Shaoyang Chengbu Rulin 100MW / 200MWh Energy Storage Power Station

    Skala konstruksi nyaéta 100MW/200MWh, sarta total investasi ngeunaan CNY 400 juta. Éta mangrupikeun stasiun listrik panyimpen énergi sisi grid panggedéna di Propinsi Hunan sareng stasiun listrik panyimpen énergi sisi grid panggedéna anu diinvestasi ku modal sosial di Cina.

  • 4. 阳光100充电站 副本
    Stasiun ngecas Sunshine 100

    Proyék ieu ayana di sisi kalér tungtung kuloneun Sasak Houzishi di Kacamatan Yuelu, Kota Changsha. Hal ieu dilengkepan 46 pakarang ngecas, 3 sét 360kW ngecas tumpukan dina taneuh, jeung 20 sét 7kW AC ngecas tumpukan di garasi jero taneuh pikeun nyadiakeun layanan ngecas pikeun kandaraan.

  • 5. 国网湖南郴州韭菜坪新能源配套储能站 副本
    Grid kaayaan Hunan Chenzhou Jiucaiping Stasion Panyimpenan Énergi

    Proyék, diwangun di Jiucaiping, Chenzhou, ngabogaan skala konstruksi 22.5MW/45MWh. Ieu ngoperasikeun dina model leasing parabot, kaasup leasing pikeun sistem batré, variabel-ayeuna booster kabin, sarta sistem EMS.

panalungtikan

kategori panas