EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

181 juta! HNAC meunang tawaran pikeun suplai sareng pamasangan peralatan éléktromékanis pikeun Stasion Tenaga Air Kandaji di Niger.

Waktos: 2021-05-25 Hit: 144

图片 1

Anyar-anyar ieu, perusahaan nampi "Bewara Unggul Panawaran" anu dikaluarkeun ku China Gezhouba Group International Engineering Co., Ltd., negeskeun yén HNAC mangrupikeun panawar unggul pikeun pasokan alat-alat mékanis sareng listrik sareng proyék instalasi Stasion Tenaga Air Kandaji di Niger. Panawaran unggul nyaéta AS $ 28,134,276.15 (sarua jeung kurang leuwih CNY 18,120.72 Sapuluh rébu).

Stasion Tenaga Air Kandaji di Niger mangrupikeun salah sahiji proyék penting tina inisiatif "Sabuk Sabuk, Hiji Jalan". Pembangkit listrik boga kapasitas terpasang 130 MW sareng pembangkitan listrik taunan rata-rata sakitar 617 juta kilowatt-jam. Éta mangrupikeun stasiun PLTA panggedéna di Niger. Proyék ieu lokasina sakitar 180km hulu Niamey, ibu kota Niger. Éta museurkeun kana pembangkitan listrik sareng tumut kana suplai cai sareng irigasi. Sanggeus proyék réngsé, éta bakal greatly ngabéréskeun kakurangan catu daya di ibukota Niger urang Niamey jeung wewengkon sabudeureunana, mantuan Niger meunang leupas tina kasusah ngandelkeun impor keur listrik, sarta ngamajukeun pangwangunan ékonomi lokal. Salila pangwangunan proyék éta, éta ogé bakal nyayogikeun sababaraha padamelan pikeun ngokolakeun sajumlah ageung bakat téknis pikeun Niger.
Dina taun-taun ayeuna, bisnis perusahaan di Afrika Tengah sareng Afrika Kulon parantos maju, sareng produk sareng jasana parantos akar di Sierra Leone, Sénégal, Républik Afrika Tengah, Guinea Khatulistiwa sareng nagara-nagara sanés. Unggul tina tawaran bakal langkung ngalegaan pangaruh perusahaan di pasar Afrika Kulon. Pausahaan ogé bakal nyandak kasempetan ieu pikeun terus ngaronjatkeun tingkat layanan sarta nyumbang kana gawé babarengan Cina-Afrika.

Sateuacana: [Berita Proyék] Stasion Listrik Panyimpenan Énergi Chenzhou Jiucaiping parantos suksés dihubungkeun ka grid pikeun operasi percobaan

salajengna: HNAC ngabantosan stasiun pompa drainase Biro Pertanian sareng Cai Distrik Huiyang Kelas Pelatihan Kaahlian Operasi sareng Pangropéa Berhasil Dilaksanakeun

kategori panas