EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

Pameran | Téknologi HNAC dina Expo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika ka-3

Waktos: 2023-06-29 Hit: 14

Dina isuk Juni 29, 3rd Cina-Afrika Ékonomi jeung Trade Expo jeung Cina-Afrika Ékonomi jeung Trade Kerjasama Forum dibuka grandly di Changsha Konvénsi Internasional jeung Center Pameran! HNAC Technology, salaku salah sahiji exhibitors atas nama Hunan Going Global Alliance, mawa produk inovatif dina médan énergi sareng prestasi luar negeri pikeun nunjukkeun pesona inovatif sareng kakuatan anu kuat NHAC Technology.

图片 1

Fokus - Kakuatan HNAC

Dina poe kahiji Expo, aula pameran geus rame ku jalma. stan HNAC Téhnologi urang katarik angka nu gede ngarupakeun konsumén Cina jeung asing eureun jeung negotiate, ngaliwatan bisnis utama, produk inovatif, kasus has jeung mintonkeun séjén, jadi konsumén boga pamahaman leuwih di-jero produk pausahaan jeung kakuatan brand, jeung dina wewengkon patali kasempetan gawé babarengan pikeun komunikasi jeung diskusi!

图片 2

Pupuhu Huang Wenbao langsung angkat ka situs pikeun komunikasi

Pameran pikeun pausahaan pikeun ngumpulkeun hubungan koperasi aya, ngajajah konsumén poténsial, deepen citra brand di Afrika pikeun iklas yayasan padet, sarta miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jeung leuwih nagara Afrika, ku kituna téhnologi HNAC dina rupa-rupa widang "blossomed" !

Sateuacana: Présidén Républik Malawi Lazarus Mccarthy Chakwera sareng rombongan ngadatangan HNAC Technology

salajengna: Perjalanan bisnis Cina-Afrika "Hunan" mawa rasa kauntungan pikeun urang Afrika HNAC Technology ngalaksanakeun pangwangunan proyék di langkung ti sapuluh nagara Afrika

kategori panas