EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

Warta alus | HNAC Technology Co., Ltd meunang nawar pikeun Proyék Pabrik Cai Nuklir Guangdong Yuehai Wulan

Waktos: 2021-08-27 Hit: 184

Anyar-anyar ieu, HNAC Technology Co., Ltd. suksés meunang tawaran pikeun angkatan katilu proyék pengadaan peralatan Guangdong Yuehai Water Affairs di 2021, bagian tawaran sistem ultrafiltrasi submerged tina Pabrik Cai Nuklir Lam. Proyék éta milik Lanhe Water Plant sareng proyék ékspansi jaringan pipa anu ngadukung di Distrik Nansha, Kota Guangzhou, kalayan kapasitas ngolah 150,000 m³ / d. Ieu taktak paménta cai tumuwuh sakabéh Nansha New District. Éta mangrupikeun proyék pangrojong umum sareng proyék anu nguntungkeun di Distrik Nansha, Guangzhou.

图片 3 副本

Proyék bakal ngagunakeun balong tumpuk sareng téknologi perawatan canggih mémbran ultrafiltrasi canggih, anu henteu ngan ukur ngajamin kualitas cai cai pabrik tapi ogé ngahémat lahan. Dina waktos anu sami, proyék éta ogé ngenalkeun konsép "urusan cai pinter", ngandelkeun téknologi jaringan komputer canggih, téknologi GIS, téknologi BIM, sareng téknologi manajemén database skala ageung pikeun ngawangun manajemén terpusat sareng struktur sistem kontrol desentralisasi pikeun ngawangun. a praktis, aman, dipercaya, jeung sistem komprehensif pikeun konsumén, Éfisién urban sistem informasi urusan cai pinter, éféktif ngaronjatkeun efisiensi manajemén jeung ongkos-efektivitas konsumén.

Proyék ékspansi Pabrik Cai Nuklir Lam mangrupikeun prestasi anu sanés dina widang ngolah cai kota ku metode mémbran HNAC Technology, nyirian pangembangan bisnis perawatan cai kota ka tingkat anu énggal. Salaku perusahaan pamimpin dina widang perawatan cai kota domestik, HNAC bakal damel sareng anak perusahaan na Beijing Grant sareng Kanpur pikeun ngarengsekeun tugas konstruksi dina waktosna kalayan kualitas sareng kuantitas.


Baca Salajengna:

Kalayan kamajuan gancangna Daérah Anyar Nansha, pasokan cai anu aya laun-laun henteu tiasa nyumponan paménta cai anu ningkat. Salaku salah sahiji sumber suplai cai utama di Area Anyar Nansha, nu Lam Nuklir Cai Plant geus diwangun salila kira 30 taun, fasilitas purifikasi cai konvensional geus heubeul, sistem kontrol otomatis teu lengkep, sarta kualitas cai effluent teu stabil. Perlu nyepetkeun parantosan proyék ékspansi Pabrik Cai Nuklir Lam, sareng pangwangunan proyék pipa utama pabrik dina waktos anu sami. Saatos parantosan proyék, kapasitas produksi cai sapopoé tina Lanhe Nuklir Cai Plant bakal ngaronjat tina 30,000 ton kana 150,000 ton, benefiting 300,000 urang di tilu kota Dongchong, Dagang jeung Lanhe di kalér.

Sateuacana: HNAC Ilubiung dina Expo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika ka-2

salajengna: Présidén Républik Afrika Tengah Ngahadiran Upacara Réngsé Stasion PLTA Boali 2

kategori panas