EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

[Warta Alus] HNAC Maoming Binhai Proyék Jasa Pangropéa Perusahaan Investasi Cai Keran Anyar Diluncurkeun sacara resmi

Waktos: 2020-12-18 Hit: 257

Proyék suplai cai Maoming Binhai New Area ieu invested tur diwangun ku Maoming Binhai New Area Urban Investasi sarta Pangwangunan Co., Ltd., sarta EPC kontraktor umum tina Maoming Project Departemen Cina Railway Katujuh Biro Xi'an Company. HNAC nyayogikeun sadaya alat éléktromékanis, platform parangkat lunak sareng jasa pendukung alat pikeun proyék éta. Anu parantos ngarobih catetan waktos konstruksi anu paling pondok pikeun proyék-proyék anu sami.

图片 1

[HNAC Ngahontal Pencapaian Anu Hebat] Proyék Pabrik Cai Daérah Anyar Guangdong Maoming Binhai ngarekor Rékor Waktu Pangwangunan Pangsingkatna pikeun Proyék Sarupa di Propinsi Guangdong

Naha éta iinditan rébuan mil ka situs proyék salila wabah pikeun mastikeun kamajuan proyék, atawa koordinasi jadwal lumrah customer pikeun ngarengsekeun tugas suplai cai salila prosés konstruksi, profesionalisme jeung rigor tim teknis proyék HNAC boga. meunang pujian unanimous ti konsumén. Salila periode éta, nasabah inspected operasi calakan parusahaan jeung kamampuhan jasa manajemén pangropéa, kacida dipikawanoh téhnologi parusahaan jeung tingkat manajemén, sarta nandatanganan kontrak pangropéa proyék jang meberkeun deepen gawé babarengan.

Numutkeun karakteristik sareng skala proyék, perusahaan ngadegkeun Departemen Proyék Cai Ketok Area Anyar HNAC Technology's Maoming Binhai, dilengkepan ku manajer proyék, insinyur pangropéa peralatan, sareng insinyur pelatihan téknis pikeun nyayogikeun jasa pangropéa pikeun alat-alat proyék, sareng nyayogikeun cai bersih. saluyu jeung standar kualitas effluent dina rutin layanan perlakuan cai. Dina waktos anu sami, HNAC nyayogikeun pelatihan téknis ka staf anu aya anu relevan, sareng damel sareng para nasabah pikeun ngawangun Pabrik Cai Daérah Anyar Binhai janten perusahaan suplai cai patokan di Maoming.

2 副本

Dina isuk 14 Désémber, upacara bubuka kelas latihan teknis aimed dina ngaronjatkeun tingkat profésional staf relevan salaku bagian tina layanan pangropéa ayeuna dilaksanakeun di Maoming Binhai New Area Water Investment Co., Ltd. (hereinafter disebut salaku "Pausahaan Investasi Cai"). Yang Houde, manajer umum perusahaan investasi, Wu Xiaofang, timbalan manajer umum operasi calakan sareng divisi pangropéa HNAC, sareng Li Donglin, asistén umum manajer divisi konservasi cai, ngahadiran kagiatan éta. Upacara ieu dipingpin ku Cai Tingting, Diréktur Departemen Manajemén Terpadu Water Investment Corporation.

3 副本

Yang Houde, umum manajer pausahaan investasi cai, nunjuk kaluar yén parusahaan investasi cai kudu dumasar kana kaperluan ngembangkeun industri cai di Area Anyar Binhai, sarta narékahan pikeun ngawangun operasi suplai cai kualitas luhur sarta operasi. platform di Area Anyar Binhai. Perlu nyandak jasa pangropéa tutuwuhan cai anu disayogikeun ku HNAC salaku kasempetan pikeun ngalatih operasi pabrik cai sareng bakat manajemén sareng kakuatan tulang tonggong pikeun ngahontal operasi mandiri tina sistem suplai cai, produksi aman sareng manajemén pangropéa.

图片 4

Salaku pamimpin téknologi IoT multi-énergi, HNAC ditangtukeun pikeun janten "panon sareng otak pamilik", nyayogikeun jasa manajemén operasi sareng pangropéa kelas anu béda-béda sareng ngaropéa, sareng babarengan nyerat bab énggal dina bisnis suplai cai di Daérah Anyar Binhai.


 Baca Salajengna:


Proyék Pasokan Cai Daerah Anyar Maoming Binhai (EPC) Pabrik cai anu nembé diwangun aya di simpang Maoming Port Avenue sareng Jalan Nasional 325 di Area Anyar Binhai. Total aréa akuisisi lahan ngeunaan 109 acres. Skala desain total tutuwuhan cai nyaéta 100 rébu m³ / d. Skala pangwangunan proyék ieu 50 rébu m³ / d. Proyék ngagunakeun sistem calakan perlakuan cai MTC-3W pikeun ngadalikeun sakabéh prosés produksi, ngalibetkeun sababaraha jurusan, kaasup listrik, mékanis, jeung perlakuan cai. Operasi, operasi, pangropéa, penanganan sesar, sareng pangropéa pakakas kedah dilengkepan ku kualifikasi profésional sareng langkung seueur tanaga manajemén Operasi kalayan tingkat akademik anu luhur, kaahlian operasi sareng perawatan. HNAC nyadiakeun ladenan pangropéa calakan pikeun tutuwuhan cai di Area Anyar Binhai ku cara latihan téknis + pangropéa alat-alat pikeun mastikeun operasi efisien sarta aman pakakas sarta sistem.

Sateuacana: [Retrograde, set balayar] HNAC Nauru Smart Grid Project dimimitian lancar

salajengna: HNAC Technology suksés nandatanganan proyék EPC gardu induk Tanzania

kategori panas