EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

PLTA héjo sarta pangwangunan lestari|HNAC Technology milu dina 2023 World Hydropower Congress

Waktos: 2023-11-03 Hit: 14

Ti 31 Oktober nepi ka 2 Nopémber 2023, Kongrés Tenaga Air Dunia dilaksanakeun di Bali, Indonésia. Upacara bubuka ieu dihadiran ku Présidén Indonésia, Joko Widodo, sarta inohong konci kayaning Eddie Rich, Présidén Asosiasi PLTA Internasional, sarta Malcolm Turnbull, urut Perdana Mentri Australia. HNAC Technology, salaku anggota Asosiasi Tenaga Air Internasional, diondang hadir, sareng Zhang Jicheng, General Manager divisi internasional, ngawakilan perusahaan.

图片 1

Kongres Pembangkit Listrik Tenaga Air Dunia 2023, diayakeun ku pamaréntah Indonésia jeung Asosiasi Tenaga Air Internasional, sarta diselenggarakeun ku Kementerian ESDM jeung Perusahaan Listrik Nasional Indonésia, dipuseurkeun kana téma “Mendorong Pertumbuhan Berkelanjutan”. Ampir sarébu tamu tingkat luhur ti leuwih 40 nagara, kaasup pajabat pamaréntahan, usaha, lembaga keuangan, organisasi sosial, jeung komunitas akademik, kalibet dina diskusi jeung bursa dina jejer kayaning kaamanan sarta kalenturan énergi bersih,transisi énergi, ngembangkeun énergi renewable, sarta poténsi sarta tantangan pangwangunan PLTA.

图片 2

Konférénsi éta ngayakeun leuwih ti 30 rapat dina total, sarta leuwih ti 200 inohong senior ti kalangan pulitik, widang PLTA, widang keuangan, lembaga panalungtikan sarta pamekaran jeung grup masarakat sipil masihan pidato éndah dina rapat. Dina rapat, Zhang Jicheng ngayakeun ceramah sareng Eddie Rich, CEO Asosiasi Tenaga Air Internasional, Daler Jumaev, Menteri ESDM Tajikistan, Kehani, Asisten Menteri ESDM Indonésia, sareng anu sanésna. Anjeunna nyatakeun yén saprak HNAC Technology ngagabung sareng Asosiasi Tenaga Air Internasional di 2013, éta komitmen pikeun ngamajukeun pangwangunan PLTA global, interkonéksi énergi sareng pamekaran sustainable industri ngaliwatan inovasi ilmiah sareng téknologi. Éta parantos aktip milu dina Kongrés Tenaga Air Dunia, ngabagi pangalaman sareng berinteraksi sareng tukang PLTA ti sababaraha nagara. Diajar ti silih tur ngajajah babarengan.

PLTA ayeuna akun pikeun proporsi panggedena énergi bersih di dunya sarta bakal nyumbangkeun kakuatan penting pikeun ngembangkeun Internet énergi global, miharep bisa kolaborasi jeung sababaraha pihak pikeun masihan muter pinuh kana kaunggulan masing-masing pikeun nyieun hiji mangsa nu bakal datang héjo pikeun sustainable global. pangwangunan.

图片 3

Sateuacana: HNAC Ilubiung dina Ekspo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika di Afrika (Kenya) 2024

salajengna: Menteri Pertanian sareng Perikanan Samoa, La'auli Fosi sareng delegasi na ngadatangan HNAC Technology

kategori panas