EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

HNAC ngabantosan stasiun pompa drainase Biro Pertanian sareng Cai Distrik Huiyang Kelas Pelatihan Kaahlian Operasi sareng Pangropéa Berhasil Dilaksanakeun

Waktos: 2021-04-27 Hit: 296

Dina raraga jang meberkeun ngaronjatkeun kamampuh bisnis jeung kaahlian operasional tina operasi sarta manajemén tanaga stasiun ngompa drainase di Kacamatan Huiyang, sarta adaptasi jeung kaperluan ngembangkeun conservancy cai dina kaayaan anyar. Ayeuna, Biro Pertanian, Padésan sareng Pelestarian Cai Distrik Huiyang Kota Huizhou, Propinsi Guangdong (saterusna disebut "Biro Pertanian sareng Cai") kursus pelatihan ngeunaan operasi sareng pangropéa kaahlian stasiun pompa drainase dilaksanakeun di Yongliang. Kantor Manajemén Diwei di Kacamatan Huiyang.
Upacara bubuka kursus pelatihan dipingpin ku Liu Yaorong, Wakil Diréktur Biro Pertanian sareng Cai Distrik Huiyang, Kota Huizhou, Propinsi Guangdong. Jalma anu aya hubunganana anu tanggung jawab Biro Pertanian sareng Cai, Pamaréntah Kota Liangjing, Pamaréntah Kota Pingtan, Kantor Manajemén Pingtan Diwei, Walungan Danshui Walungan Danao kalayan total 32 tulang tonggong bisnis ti Kantor Manajemén Téknik sareng Kantor Manajemén Yongliang Diwei milu dina éta. palatihan.

图片 1


Baca Salajengna:


Unit manajemén proyék konservasi cai tina Biro Pertanian sareng Cai Distrik Huiyang gaduh total 12 stasiun drainase, Kantor Manajemén Walungan Danshui Walungan Danao, Kantor Manajemén Yongliang Dike, sareng Kantor Manajemén Pingtan Dike. Kusabab Januari 2021, Huazi Technology parantos nyayogikeun 12 stasiun drainase di Kacamatan Huiyang kalayan pamariksaan peralatan, pangropéa rutin sareng pangropéa rutin, kalebet pompa cai, motor, alat-alat tegangan tinggi sareng rendah, ngawaskeun sareng perlindungan komputer, sistem DC, gerbang sareng kerekan. Pangropéa sareng tés preventif, sareng nyayogikeun jasa sapertos tugas usum caah, nyalametkeun darurat, sareng pelatihan téknis.

图片 2

图片 3

Sateuacana: 181 juta! HNAC meunang tawaran pikeun suplai sareng pamasangan peralatan éléktromékanis pikeun Stasion Tenaga Air Kandaji di Niger.

salajengna: [Retrograde, set balayar] HNAC Nauru Smart Grid Project dimimitian lancar

kategori panas