EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

HNAC Intelligent Operation and Maintenance Business Growth Catetan: Beijiao Town Pumping Station Electrical, Excitation and DC System Maintenance Project

Waktos: 2021-07-07 Hit: 178

[Pitunjuk]
Ngandelkeun kaunggulan sadaya ranté industri, platform téknis anu kuat, operasi profésional sareng tim pangropéa, sistem manajemén dewasa sareng metode operasi ilmiah sareng perawatan, HNAC parantos nyayogikeun konservasi cai, PLTA, transformasi sareng distribusi, jaringan distribusi listrik, lingkungan. perlakuan cai panyalindungan, jeung énergi anyar. Pamaké dina widang anu sanés nyayogikeun jasa operasi alat, pangropéa sareng perbaikan pikeun ngabantosan anjeun ngarengsekeun masalah sapertos tanaga, manajemén, téknologi, sareng kauntungan. HNAC dilélér "Produsén Pangropéa Operasi sareng Pangropéa Cerdas di China" dina Juni 2021.

图片 1

Dina raraga ngalayanan konsumén leuwih hadé, HNAC nyanghareupan kabutuhan diversified produksi énergi jeung konsumsi énergi, sarta ngagunakeun téknologi informasi kayaning Internet of Things, data badag, sarta kecerdasan jieunan, pusat data IoT multi-énergi geus diwangun pikeun ngahontal éta. integrasi jero aliran énergi jeung aliran informasi. Ayeuna, pusat data parantos dihubungkeun sareng ratusan situs pikeun ngiringan operasi anu aman sareng efisien tina pepelakan pangguna.

图片 2

Taun 2018, perusahaan ngalaksanakeun proyék pangropéa sistem listrik, éksitasi sareng DC tina 13 stasiun pompa di Kota Beijiao. Kalayan sistem manajemén pangropéa sareng pangropéa anu saé sareng kualitas profésional anu saé pikeun operasi sareng pangropéa personel dina situs, perusahaan ngagunakeun téknologi anu saé pikeun ngembangkeun sistem listrik, éksitasi sareng DC, jsb. Dina waktu nu sarua, éta dina tugas darurat pikeun hujan beurat jeung banjir pikeun ngahontal respon gancang mun emergencies sarta mastikeun operasi aman tur stabil tina 13 stasiun ngompa. Ku sabab kitu, dunungan masihan kami gelar luhur pangakuan sareng pujian. Saatos kontrak kadaluwarsa, anjeunna meunang tempat kahiji dina Panawaran jeung renewed kontrak pangropéa pikeun listrik, éksitasi jeung DC sistem 19 stasiun pompa di Beijiao Town.

Skala proyék

Ti 2018 dugi ka 2020, proyék operasi sareng pangropéa kalebet peralatan ruangan distribusi listrik tina 13 stasiun pompa, jumlahna 23 trafo, 75 kabinét tegangan tinggi, 54 kabinét tegangan rendah, 16 kapasitor kapasitor, 29 alat éksitasi sareng DC. layar;
Ti 2021 dugi ka 2023, proyék operasi sareng pangropéa bakal ningkat kana 21 stasiun gerbang sareng alat-alat kamar distribusi listrik di gedong konservasi cai, jumlahna aya 31 trafo, 92 kabinét tegangan tinggi, 80 kabinét tegangan rendah, 22 kapasitor. cabinets, jeung 30 alat éksitasi jeung layar DC.

3 副本

Staffing

Tim pangropéa ayeuna diwangun ku 9 jalma, kalebet 1 pamimpin proyék kalayan gelar tingkat tengah éléktromékanik atanapi listrik, sareng 8 tanaga pangropéa kalayan sertipikat operasi khusus (listrik).

图片 4

图片 5

Tim Pangropéa Rutin ngalaporkeun Kaayaan Parabot

Eusi jasa

● rutin ngalaksanakeun inspeksi alat, pangropéa, overhaul jeung tés preventif.

●Tugas darurat sareng tanggap darurat pikeun kaayaan darurat.

● Pangrojong Téknis sapertos modifikasi alat sareng pelatihan téknis tanaga dina tugas.

●Manajemén calakan sarta kadali status kaséhatan parabot.

图片 6

Tim Pangropéa pikeun pangropéa peralatan

Sateuacana: HNAC Ilubiung dina 12th International Infrastructure Investment and Construction Summit Forum

salajengna: [Berita Proyék] Stasion Listrik Panyimpenan Énergi Chenzhou Jiucaiping parantos suksés dihubungkeun ka grid pikeun operasi percobaan

kategori panas