EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

HNAC Ilubiung dina 12th International Infrastructure Investment and Construction Summit Forum

Waktos: 2021-07-24 Hit: 209

Ti 22 nepi ka 23 Juli, "12th International Infrastructure Investment and Construction Summit Forum" disponsoran ku Asosiasi Kontraktor Internasional Cina sareng Badan Promosi Investasi sareng Perdagangan Macao dilaksanakeun di Macao. HNAC International General Manager Zhang Jicheng, Wakil General Manager Li Na, Assistant General Manager Chu Aoqi, sareng Marketing Director Qiu Jing dihadiran rapat.

图片 1

He Yicheng, Kapala Eksekutif Wewengkon Administratif Husus Makau, Fu Ziying, Diréktur Kantor Penghubung Panitia Pusat Makau, Yao Jian, Wakil Diréktur, Ren Hongbin, Asisten Menteri Perdagangan, Liu Xianfa, Komisaris Khusus. Kantor Komisaris Kamentrian Luar Negeri di Macao, Gao Kaixian, Pupuhu Déwan Legislatif Wewengkon Administratif Husus Macao, sareng utusan diplomatik ti 42 nagara di Cina sareng kapala lembaga keuangan internasional ngajabat dina upacara bubuka. tina forum. Salaku acara industri anu paling boga pangaruh dina widang investasi sareng konstruksi infrastruktur internasional ayeuna, forum ieu dilaksanakeun kalayan téma "Gabung Tangan pikeun Ngamajukeun Pangwangunan Anyar Kerjasama Infrastruktur Internasional" sareng dilaksanakeun dina kombinasi metode online sareng offline. mikat pamilon ti 71 nagara jeung wewengkon. Langkung ti 1,300 urang ti langkung ti 500 unit di daérah ngahadiran ngabahas masalah sapertos kasempetan anyar pikeun pangwangunan industri dina jaman pasca-épidémik, pangwangunan héjo, sareng inovasi kauangan.

Dina biantarana dina upacara bubuka, He Yicheng nyatakeun yén Forum Infrastruktur Internasional geus dimekarkeun jadi platform penting pikeun advancing pangwangunan "Beubeur jeung Jalan" jeung deepening gawé babarengan antara Cina jeung Portugis-diomongkeun nagara dina widang infrastruktur. China Unicom sareng aturan sareng standar "Soft Unicom" nyumbangkeun kakuatanana.

图片 2

He Yicheng, Kapala Eksekutif Wewengkon Administratif Husus Makau, masihan pidato

Nyanghareupan dampak wabah pneumonia makuta anyar, Ren Hongbin advocated yén nagara-nagara ngamajukeun interkonéksi infrastruktur régional, ngahontal kaunggulan pelengkap, negotiate konstruksi gabungan, sarta babagi hasil; innovate model investasi jeung pembiayaan, ngalegaan saluran pembiayaan infrastruktur; ngamajukeun pangwangunan héjo, sarta innovate mingpin pangwangunan infrastruktur anyar

图片 3

Asistén Menteri Perdagangan Ren Hongbin ngadamel pidato

Dina rapat éta, Fang Qiuchen, pupuhu Kamar Dagang Cina pikeun Kontraktor Asing, ngapingkeun sékrési "Beubeur sareng Jalan" Indéks Pangembangan Infrastruktur Nasional (2021) sareng Laporan Indéks Pembangunan Infrastruktur Nasional "Beubeur sareng Jalan" (2021). ), pikeun industri nangkep Tren sareng kasempetan pasar infrastruktur internasional dina jaman pasca-épidémik nyayogikeun rujukan sareng dukungan intelektual anu berharga.

图片 4

Fang Qiuchen, Présidén Asosiasi Kontraktor Internasional Cina, Pimpinan Forum

Salila periode éta, wawakil sareng tamu HNAC ngalaksanakeun komunikasi sareng séntral anu jero ngeunaan résiko sareng tantangan anu disanghareupan ku pangwangunan infrastruktur di nagara "Beubeur sareng Jalan" dina kaayaan énggal, sareng babarengan ngabahas kumaha nerapkeun énergi, lingkungan. panyalindungan, conservancy cai, jeung informatization industri dina mangsa nu bakal datang. Gabungkeun kakuatan di lapangan pikeun nguatkeun gawé babarengan sareng ngamajukeun palaksanaan langkung seueur proyék koperasi. Dina waktos anu sami, aranjeunna ogé ngabagi pangalaman sareng utusan di China ti Kenya, Sénégal, Angola, Peru, Zimbabwé sareng nagara-nagara sanés ngeunaan topik sapertos konstruksi énergi, operasi sareng pangropéa manajemén sareng kontrol, sareng kaamanan cai désa. Salaku perusahaan téknologi luhur kalayan téknologi IoT multi-énergi salaku inti, HNAC bakal sacara efektif berinteraksi sareng pamaréntah, perusahaan sareng pihak sanés dina hal téknologi, produk sareng jasa, sareng ngajalajah jalur anyar sareng ukuran énggal pikeun gawé babarengan internasional pikeun ngamajukeun babarengan. Kerjasama infrastruktur internasional tiasa nyumbang kana pangwangunan anu berkualitas luhur sareng lestari.

图片 5

Poto Grup Peserta HNAC

Sateuacana: Présidén Républik Afrika Tengah Ngahadiran Upacara Réngsé Stasion PLTA Boali 2

salajengna: HNAC Intelligent Operation and Maintenance Business Growth Catetan: Beijiao Town Pumping Station Electrical, Excitation and DC System Maintenance Project

kategori panas