EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

HNAC Ilubiung dina Expo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika ka-2

Waktos: 2021-09-30 Hit: 174

Ti 26 Séptémber nepi ka 29 Séptémber 2021, Pameran Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika kadua kalayan téma "Titik Awal Anyar, Kasempetan Anyar sareng Perbuatan Anyar" anu disponsoran ku Kamentrian Perdagangan sareng Pamaréntahan Rahayat Propinsi Hunan diayakeun di Changsha, Hunan. Bapak Yang Jiechi, Komite Sentral Partai Komunis Cina, anggota Politbiro sarta Diréktur Kantor Komite Sentral Luar Negri, ngahadiran upacara bubuka sarta nepikeun biantara. Bapak Wang Xiaobing,Présidén Huaneng Automation Group, Bapak Zhou Ai, Wakil Présidén HNAC Technology Co.,Ltd, Bapak Zhang Jicheng, General Manager of HNAC Technology International, jeung Bapak Liu Liguo, General Manager of HNAC International ( Hong Kong), sadayana ilubiung dina "Forum Kerjasama Infrastruktur Cina-Afrika" sareng séri kagiatan forum téma sapertos "Konferensi Promosi Khusus pikeun Nagara-nagara Afrika" sareng "Forum Kerjasama Énergi Anyar Cina-Afrika 2021" dilakukeun diskusi anu jero. kalawan sémah on recovery sarta ngembangkeun gawé babarengan infrastruktur Cina-Afrika dina jaman pos-epidemi.

图片 1

 Wang Xiaobing, Présidén Huaneng Automation Group, masihan pidato dina téma "Modél Kerjasama Inovatif sareng Lampu Héjo Afrika" dina "Forum Kerjasama Énergi Anyar Cina-Afrika 2021". Anjeunna nunjukkeun yén aya kakurangan listrik di Afrika, khususna di daérah sub-Sahara dimana jumlah jalma tanpa listrik ngaleuwihan 50%, sareng dibarengan ku masalah lingkungan sareng sanitasi anu serius. Anjeunna ngusulkeun ngagunakeun sumanget Jalan Sutra salaku pituduh, kalayan ngembangkeun énergi héjo salaku inti, ngalangkungan inovasi modél bisnis, ngajalajah perdagangan barter, sareng ngamangpaatkeun sumber daya alam anu beunghar di Afrika pikeun ngarumuskeun rencana énergi anu paling cocog pikeun Pangwangunan Afrika, ku kituna pikeun ngamajukeun pangwangunan séhat ékologi Afrika.

图片 2

HNAC mangrupikeun unit anggota utama Kamar Dagang Kontraktor Asing Cina sareng unit wakil pupuhu Asosiasi Usaha Propinsi Hunan pikeun Kerjasama Ékonomi Luar Negeri. Salila mangtaun-taun, kami parantos komitmen pikeun ngalaksanakeun strategi nasional "Satu Beubeur, Hiji Jalan", ningkatkeun widang énergi, sareng ningkatkeun pangwangunan infrastruktur sareng bantosan téknis di nagara sareng daérah berkembang.
Dina Expo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika ieu, HNAC salaku unit panarimaan pasangan Républik Afrika Tengah, Républik Niger, sareng Républik Gabon, ngadopsi kombinasi mode online sareng offline pikeun ngamajukeun eusi anu relevan tina ekspo ieu ka duta jeung pajabat ti sababaraha nagara Ngadegkeun saluran babagi informasi pikeun gawé babarengan peuntas laut jeung muka nepi dunya lega. HNAC ogé ngalaksanakeun komunikasi sareng rundingan anu jero sareng langkung ti sapuluh perusahaan domestik sareng asing dina widang énergi anyar, infrastruktur énggal, perlindungan lingkungan sareng pamaréntahan, sareng ngahontal langkung ti 20 niat gawé babarengan dina proyék internasional anu didamel sareng direncanakeun salami periode expo. .

Sateuacana: teu sahiji bae

salajengna: Warta alus | HNAC Technology Co., Ltd meunang nawar pikeun Proyék Pabrik Cai Nuklir Guangdong Yuehai Wulan

kategori panas