EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

HNAC Ilubiung dina Ekspo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika di Afrika (Kenya) 2024

Waktos: 2024-05-16 Hit: 25

Dina isuk-isuk 9 Méi, waktu lokal, Konférénsi on Cina-Afrika Investasi sarta Promosi Dagang jeung Kerjasama & Kenya Konférénsi Investasi Internasional dilaksanakeun di Nairobi, Kenya, di Edge Konférénsi Center. Salaku perusahaan téknologi tinggi di Cina sareng salah sahiji wawakil perusahaan "go global" di Propinsi Hunan, HNAC Technology diondang pikeun ilubiung dina acara ieu sareng nyetél paméran.

Pameran Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika parantos suksés dilaksanakeun di Changsha, Propinsi Hunan tilu kali saprak 2019. Acara ieu diayakeun ku sekretariat Panitia Pangatur Ékonomi sareng Perdagangan Expo Cina-Afrika ogé Kamentrian Investasi, Perdagangan Kenya. sareng Industri, sareng mangrupikeun acara munggaran tina séri Expo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika di Afrika. Kalawan téma "China-Africa Hand in Hand, Creating a Better Future Together", Expo ngahijikeun wawakil ti sagala lapisan kahirupan di Cina jeung Afrika, jumlahna 700 pamilon. Cao Zhiqiang, timbalan gubernur Propinsi Hunan, Shen Yumou, diréktur Departemen Dagang Propinsi Hunan, sarta Rebecca Miano, sekretaris kabinét pikeun Kamentrian Investasi, Perdagangan jeung Industri Kénya, ngahadiran upacara bubuka sarta nepikeun pidato.

图片 1

▲Rebecca Miano, sekretaris kabinét pikeun Kamentrian Investasi, Perdagangan sareng Industri Kenya, masihan pidato

Diréktur pamasaran Pusat Daerah Afrika Wétan HNAC International Company, Mr. Chu Aoqi sareng Mr. Miao Yong, milu dina kagiatan ieu sareng ngadamel pidato promosi salaku wawakil perusahaan Propinsi Hunan dina rapat matchmaking. Chu Aoqi fokus kana ngembangkeun bisnis parusahaan di Afrika jeung kakuatan teknis parusahaan jeung prestasi fruitful dina widang énergi, sarta dikedalkeun visi geulis neraskeun ngamajukeun ngembangkeun gawé babarengan Cina-Afrika sarta ngawujudkeun ngembangkeun umum tur karaharjaan, anu meunang éta. pangakuan unanimous sarta pujian tamu milu.

图片 2

▲HNAC Chu Aoqi nyarios dina rapat matchmaking.

Salila acara, tamu ti Kenya, Sudan Kidul jeung loba nagara séjén dibahas jeung docked jeung wawakil pausahaan, sarta dilumangsungkeun di-jero bursa dina kakuatan jeung tanaga gawé babarengan, pangwangunan pasar énergi anyar, jsb, peletakan hiji yayasan padet pikeun saterusna. perenah pasar jero tur ngembangkeun.

图片 3

▲Lily Albino Akol Akol (kadua ti kénca), Wakil Menteri Pertanian sareng Kasalametan Pangan Sudan Kidul, silih tukeur pandangan sareng wawakil HNAC.

图片 4

▲Eric Rutto, Présidén Kamar Dagang & Industri Nasional Kenya (katilu ti kénca)

图片 5

▲Cik. Rosemary, Kepala Distrik Kakamega Asosiasi Proyék Pangwangunan Sustainable di Kenya

Dina promosi Expo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika, HNAC aktip ngajalajah modeu anyar sareng jalur gawé babarengan Cina-Afrika. Ku ilubiung dina acara ieu, HNAC henteu ngan ukur nunjukkeun pangalaman konstruksi proyék anu beunghar di pasar Afrika, tapi ogé ngalaksanakeun séntral anu jero sareng wawakil ti sagala lapisan kahirupan di Kenya pikeun ningkatkeun pamahaman sareng silaturahim sareng ngajalajah kasempetan anyar pikeun gawé babarengan. Dina mangsa nu bakal datang, HNAC bakal salajengna nguatkeun gawé babarengan deukeut jeung Kénya jeung nagara Afrika lianna, ngamajukeun hubungan ékonomi jeung dagang antara dua sisi pikeun nyieun kamajuan anyar, sarta ngawangun sasak leuwih solid sarta langgeng gawé babarengan Cina-Afrika.

Sateuacana: HNAC Technology suksés nandatanganan proyék EPC gardu induk Tanzania

salajengna: PLTA héjo sarta pangwangunan lestari|HNAC Technology milu dina 2023 World Hydropower Congress

kategori panas