EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

HNAC Technology suksés nandatanganan proyék EPC gardu induk Tanzania

Waktos: 2023-02-16 Hit: 155

Jam 10 am waktos lokal dina 14 Pebruari, Tanzania, upacara penandatanganan kontrak proyék seri perbaikan jaringan listrik anu diayakeun ku Menteri Tenaga Tanzanian dilaksanakeun di istana presiden Dar es Salaam. Présidén Samia Hassan Suluhu nyaksian penandatanganan éta sareng masihan pidato anu penting.

Salaku juara nawar, HNAC Technology diondang pikeun ilubiung dina éta acara. Miao Yong, diréktur proyék tina International Company, jeung Mr. Chande, manajer umum Tanzania Electric Power Company (TANESCO) nandatanganan kontrak EPC gardu di situs.

图片 1

Saatos upacara éta, Présidén Hassan nyarioskeun pidato khusus, masihan harepan anu luhur pikeun sababaraha proyék kakuatan anu ditandatanganan ayeuna. Anjeunna nyatakeun yén proyék kakuatan strategis anu ayeuna dilaksanakeun di sakumna nagara bakal ngajantenkeun Tanzania janten nagara kakuatan utama di daérah éta.

Upacara penandatanganan ogé dihadiran ku Menteri ESDM Tanzanian, Menteri Pertambangan, Menteri Pertahanan sareng pejabat pamaréntahan senior sanés.

HNAC Téhnologi geus salawasna napel pentingna hébat kana ngembangkeun pasar Afrika sarta bursa sarta gawé babarengan jeung Tanzania jeung nagara Afrika lianna saprak sains jeung téhnologi. Penandatanganan suksés tina proyék gardu EPC Tanzania parantos netepkeun pondasi anu hadé pikeun pamekaran salajengna Téhnologi HNAC di pasar Afrika di hareup.

Sateuacana: [Warta Alus] HNAC Maoming Binhai Proyék Jasa Pangropéa Perusahaan Investasi Cai Keran Anyar Diluncurkeun sacara resmi

salajengna: teu sahiji bae

kategori panas