EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

Présidén Républik Afrika Tengah Ngahadiran Upacara Réngsé Stasion PLTA Boali 2

Waktos: 2021-08-12 Hit: 209

Dina 11 Agustus 2021, restorasi sareng pangwangunan Stasion Tenaga Air Boali 2, stasion PLTA panggedéna di Républik Afrika Tengah anu dilakukeun ku HNAC, dilaksanakeun di situs proyék di Kota Boali, Propinsi Umberambako, Républik Afrika Tengah.

图片 1

Présidén Républik Afrika Tengah Faustin Alchange Tuvadra, Speaker Majelis Nasional Sarangi, Perdana Mentri Henry-Marie Dondela, Duta Besar Cina ka Afrika Tengah Chen Dong, Pembimbing Cina ka Kantor Kerjasama Usaha Cina-Afrika Gao Tiefeng , Iris, wawakil Grup Bank Pembangunan Afrika, Menteri Énergi sareng Pangembangan Cai, Gubernur sareng Wakil Gubernur Propinsi Umberram Bako, Pupuhu Misi Kota Boali sareng Anggota Parlemén, Manajer Umum Perusahaan Listrik China-Afrika sareng pejabat anu aya hubunganana, wawakil ti Cina Gezhouba Grup, HNAC Téhnologi Co., Ltd, Shanxi Konstruksi Investment Grup jeung pihak séjén milu, pajabat ti Kota Boali jeung wawakil massa dihadiran upacara. Disaksian ku leuwih ti 300 utusan ti sagala rupa nagara jeung masarakat lokal, Présidén Tuvadela ngamimitian operasi pembangkit listrik kalawan hiji klik, sarta média mainstream lokal kayaning Televisi Nasional Afrika Tengah, "Zango Afrika", sarta Badan Berita Nasional Afrika Tengah dituturkeun nepi na dilaporkeun. sacara real waktos. Manajer Proyék HNAC Yang Xian diondang pikeun ngahadiran upacara parantosan atas nama perusahaan sareng nampi "Medali Présidén" anu dileler ku Présidén Républik Afrika Tengah.

Upacara Pangajén

2 副本

Présidén Tuvadela nyarioskeun pidato dina upacara éta, ngabagéakeun parantosan proyék Boali 2 dina jadwal sareng kualitas. Cenah, operasi pembangkit listrik éta proyek geus ngajawab masalah listrik masarakat satempat sarta nguntungkeun masarakat lokal. Éta mangrupikeun kasaksian tina silaturahim anu langgeng antara dua nagara. Anjeunna tulus hatur nuhun ka perusahaan Cina pikeun dukungan konstruksi anu disayogikeun ka Républik Afrika Tengah, sareng muji pisan kana kerja keras para pamilon proyék.

3 副本

Présidén Tuvadela Mariksa Proyék Boali 2

图片 4

图片 5

Présidén Tuvadra Mimitian Operasi Generasi Daya sareng Hiji Klik

Républik Afrika Tengah mangrupikeun nagara anu teu kakurung daratan di tengah buana Afrika sareng salah sahiji nagara anu paling saeutik maju di dunya. Laju cakupan catu daya nasional ngan ukur 8%, sareng tingkat catu daya modal ngan ukur 35%. Stasion PLTA Boali 2 aya di Kota Boali, Propinsi Umberambako, Afrika Tengah. Pembangkit listrik parantos beroperasi mangtaun-taun ti saprak parantos réngsé. Komponén-komponénna parah sepuh, sesar sering kajantenan, sareng efisiensi pembangkitan listrik henteu cekap, anu henteu tiasa ngajamin paménta listrik sapopoé warga satempat. . Dina 2016, Bank Pembangunan Afrika mutuskeun pikeun masihan bantosan ka pamaréntah Cina sareng Afrika pikeun rekonstruksi pembangkit listrik 10 MW sareng jalur transmisi dina fase kahiji Stasion PLTA Boali 2 sareng pangwangunan fase kadua.

图片 6

Proyék Panorama Témbongkeun

Proyék dimimitian dina bulan Pebruari 2019 sareng réngsé dina 11 Agustus 2021. Salila pangwangunan proyék, parantos ngalaman seueur ujian sapertos wabah, perang, sareng kaayaan darurat, tapi tim proyék henteu kantos kacau, diatur sacara ilmiah, sareng diatasi. kasusah jeung sumanget luhur-berjiwa pikeun mastikeun parantosan mulus proyék.

图片 7

Parantosan sareng komisi resmi proyék éta henteu ngan ukur ningkatkeun kaayaan kakurangan listrik lokal, tapi ogé ngagaduhan dampak anu positif dina investasi, bisnis sareng lingkungan padamelan di Afrika Tengah, ngagancangkeun stabilitas sosial sareng ngamajukeun pangwangunan ékonomi. Éta mangrupikeun proyék mata pencaharian utama di Républik Afrika Tengah. .
Ka hareupna, HNAC sareng tanaga téknis bakal terus ditempatkeun di situs pikeun nyayogikeun operasi, pangropéa sareng jasa téknis pikeun proyék éta.


Baca salajengna

    Républik Afrika Tengah aya di tengah buana Afrika, wawatesan jeung Kamerun di kulon, Sudan di wétan, Chad di kalér, jeung Kongo (Kinshasa) jeung Kongo (Brazzaville) di kidul, kalawan wewengkon darat. tina 623,000 kilométer pasagi. Afrika Tengah aya di wewengkon tropis kalayan iklim panas. Beda hawa sapanjang taun leutik (rata-rata suhu taunan nyaéta 26°C), tapi bédana hawa antara beurang jeung peuting badag. Sakabeh taun dibagi kana usum halodo jeung usum hujan. Méi-Oktober mangrupikeun usum hujan, sareng Nopémber dugi April mangrupikeun usum halodo. Rata-rata curah hujan taunan nyaéta 1000-1600 mm, anu laun-laun turun ti kidul ka kalér. Afrika Tengah beunghar ku sumber cai. Walungan utama kalebet Walungan Ubangi sareng Walungan Wam. Éta mangrupikeun salah sahiji tina 49 nagara pangleutikna anu diumumkeun ku PBB. Leuwih ti 67% populasi hirup di handap garis kamiskinan, sarta populasi padamelan akun pikeun ngeunaan 74% tina angkatan kerja nasional. Afrika Tengah didominasi ku tatanén jeung peternakan, kalawan sumberdaya alam rélatif loba pisan, infrastruktur industri pisan lemah jeung mundur, slow ngembangkeun ékonomi nasional, sarta leuwih ti 80% produk industri jeung kaperluan sapopoé ngandelkeun impor.

Sateuacana: Warta alus | HNAC Technology Co., Ltd meunang nawar pikeun Proyék Pabrik Cai Nuklir Guangdong Yuehai Wulan

salajengna: HNAC Ilubiung dina 12th International Infrastructure Investment and Construction Summit Forum

kategori panas