EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

Présidén Républik Malawi Lazarus Mccarthy Chakwera sareng rombongan ngadatangan HNAC Technology

Waktos: 2023-07-03 Hit: 16

The 3 Cina-Afrika Ékonomi jeung Trade Expo dilaksanakeun di Changsha ti 29 Juni nepi ka 2 Juli, Républik Malawi, salaku salah sahiji 8 Tamu Honor of Expo, Présidén Lazarus McCarthy Chakwera dihadiran acara, sarta dina waktos anu sareng. , nyandak kasempetan ieu pikeun ngalakonan kunjungan loka ka usaha Xiang kalawan niat cooperating sareng maranehna, neangan pangwangunan umum jeung babagi mangsa nu bakal datang!

Dina isuk Juni 30, Présidén Chakwera jeung rombongan na, dipirig ku Sui Zhongcheng, anggota Komite ngadeg Komite Partéi Propinsi jeung Menteri Departemen Gawé Front Serikat, dilongok HNAC Téhnologi, dipirig ku Huang Wenbao, Diréktur pausahaan. , Manéhna Pengfu Présidén pausahaan, Zhang Jicheng, General Manajer of International Company, Li Na, Wakil General Manajer, jeung Liu Liguo, General Manajer HNAC-International (Hong Kong) Company Limited.

图片 1

Salila période éta, Bapak Huang Wenbao ngucapkeun wilujeng sumping ka kunjungan Bapak Présidén sareng pihakna, sareng ngucapkeun ucapan salamet anu saé dina suksés ngadegna Konsulat Jenderal Républik Malawi di Changsha, anu parantos nambihan sasak énggal. silaturahim antara Hunan jeung Afrika. Bapak Huang Wenbao, Pupuhu Déwan, nyieun bubuka ringkes bisnis utama parusahaan jeung kaayaan dasar pasar Afrika. Anjeunna nyatakeun yén perusahaan parantos aub dina pasar internasional langkung ti 20 taun, sareng parantos réngsé atanapi nuju konstruksi di langkung ti 10 nagara Afrika, sapertos pembangkit listrik PLTA, gardu induk sareng stasiun distribusi,tanaga surya sarta neundeun énergi stasiun jeung proyék séjén. Perusahaan aktip ngalaksanakeun inisiatif "Beubeur sareng Jalan" sareng ngabantosan industrialisasi sareng modernisasi nagara-nagara Afrika. Anjeunna yakin yén kunjungan Bapak Présidén bakal kasempetan alus pikeun HNAC cooperate kalawan Malawi.

图片 2

Presiden Chakwera dikedalkeun syukur-Na pikeun panarimaan haneut parusahaan, sarta spoke kacida ngeunaan tilu puluh taun parusahaan hasil ngembangkeun inovatif tur kakuatan komprehensif, kitu ogé kontribusina pikeun pangwangunan fasilitas énergi dasar pikeun nagara Afrika. Kahartos yén ékonomi Malawi ayeuna didominasi ku tatanén, beunghar PLTA, cahaya sareng sumber mineral, Danau Malawi mangrupikeun danau panggedéna katilu di Afrika, tapi tahap pangwangunan infrastruktur nagara ayeuna kawilang katinggaleun, dasar industri rélatif lemah. , ku kituna aya spasi badag pikeun ngembangkeun sarta poténsi pikeun ngembangkeun, HNAC Téhnologi jeung Malawi boga téhnologi pelengkap jeung sumberdaya, kahareup spasi gawé babarengan téh lega.

图片 3

Sateuacan ahir kunjungan, Présidén Chakwera ngucapkeun salamet HNAC dina ulang taun ka-30 ngadegna sareng nyerat tandatanganna nganggo sikat tulisan tradisional Cina salaku souvenir anu dipikaresep.

Sateuacana: Menteri Pertanian sareng Perikanan Samoa, La'auli Fosi sareng delegasi na ngadatangan HNAC Technology

salajengna: Pameran | Téknologi HNAC dina Expo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika ka-3

kategori panas