EN
sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

[Retrograde, set balayar] HNAC Nauru Smart Grid Project dimimitian lancar

Waktos: 2021-04-23 Hit: 240

Dina awal April, anggota tim proyék Smart Grid of HNAC Nauru anjog di nagara pulo Pasifik Kidul Républik Nauru dina hiber Chartered gabungan pikeun proyék Pasifik Selatan diayakeun ku China Harbour jeung Administrasi Aviation Kaopat Cina Communications. Proyék grid pinter luar negeri munggaran perusahaan sacara resmi dimimitian taun ieu. bisnis ngahontal luhur anyar.

1 副本


Baca salajengna


Nauru Smart Grid Project dibantuan ku Asian Development Bank (ADB) sareng mangrupikeun kontrak umum gabungan China Harbour-Huazi Technology-Rising Sun. Ieu ngawengku 6.9MW photovoltaic, 5MW / 2.5MWh sistem panyimpen énergi batré, 5 generator solar jeung hiji stasiun switch 11kV. Pikeun proyék éta, HNAC tanggung jawab pikeun rarancang sareng pasokan alat-alat listrik utama, sedengkeun cabangna Great New Energy tanggung jawab pikeun manajemén dina situs sareng pamasangan sareng komisioner.

2 副本

Sateuacana: HNAC ngabantosan stasiun pompa drainase Biro Pertanian sareng Cai Distrik Huiyang Kelas Pelatihan Kaahlian Operasi sareng Pangropéa Berhasil Dilaksanakeun

salajengna: [Warta Alus] HNAC Maoming Binhai Proyék Jasa Pangropéa Perusahaan Investasi Cai Keran Anyar Diluncurkeun sacara resmi

kategori panas