EN
sadaya Kategori

Proyék stasiun pompa

Imah>Kontraktor Téknik>Proyék stasiun pompa

Proyék stasiun pompa

Proyék stasiun pompa


Kami geus kaserang kavling proyék rékayasa stasiun pompa, kayaning stasiun pompa kokotor, stasiun pompa hujan, stasiun pompa walungan, stasiun pompa suplai cai jsb Urang nyadiakeun sabagian atawa sakabeh jasa gumantung kana syarat konsumén 'jeung kontrak.

Kirimkeun panilitian
Aplikasina
Pangwangunan anyar
Perluasan wangunan padumukan
Tekanan jaringan pipa kota cukup
Skala ageung stasiun pompa pressurization panengah
Angkutan limbah tina pabrik pengolahan limbah
Cai hujan di wewengkon kota lemah
Sirkulasi cai di danau
Ngumpulkeun limbah sareng cai limbah di daérah, jsb
Proyék tipikal
  • 1.天津海河口泵站 副本
    Stasion Pompa Tianjin Haihekou

    The total investasi proyék nyaéta CNY lima ratus tujuh puluh dua juta rébu, éta bisa ngawujudkeun dispatch joint jeung saluran caah, stasiun pompa muara jeung sluices basisir. Bakal maénkeun peran utama dina alleviating tekanan dina drainase Walungan Haihe, ngaronjatkeun kamampuh Tianjin pikeun nungkulan cuaca ekstrim, sarta mastikeun kasalametan kontrol banjir di wewengkon konci.

  • 2. 兰州大砂沟电力提灌工程 副本
    Lanzhou Dashagou Electric ngompa Irigasi Project

    Proyék ieu diwangun dina 1966 sareng ayana di kalér-kuloneun kota Lanzhou. HNAC Technology nyayogikeun proyék éta kalayan jasa téknologi inpormasi kalebet ramalan cai sareng hujan, analisa kualitas cai, ngawaskeun stasiun pompa, ngawaskeun gerbang, ngawaskeun kaamanan bendungan, ngawaskeun pipa, kiriman suplai cai, kiriman ramalan banjir, jsb.

  • 3.Guangdong Jingfeng Lianwei Proyék Informasi Penjadwalan Penjadwalan Banjir 副本
    Guangdong Jingfeng Lianwei Pencegahan Banjir Proyék Penjadwalan Émbaran

    Pusat Komando Penjadwalan Penjadwalan Banjir Jingfeng Lianwei aya di Kota Zhaoqing, Propinsi Guangdong. Xijiang Walungan, éta salah sahiji 5 bunds di Mutiara Walungan Delta, sarta maénkeun peran konci dina padesaan jeung urban proyék pencegahan sarta ngurangan musibah di Propinsi Guangdong.

  • 4. Uzbekistan AMUZANG Ⅰ&Ⅱ Stasiun Pompa 副本
    Uzbékistan AMUZANG Ⅰ&Ⅱ Stasion Pompa

    Proyék ieu kalebet Stasion Pompa Utama Amuzang I, Stasion Pompa Sementara AMUZANG II sareng Stasion Pompa AMUZANGⅠ.
    HNAC ngarancang sareng ngahasilkeun sistem SCADA, sistem panyalindungan sareng switchgears tegangan rendah kalayan petunjuk instalasi sareng debugging.
    Proyék ieu dilaksanakeun dina bulan Nopémber 2013.

panalungtikan

kategori panas