EN
sadaya Kategori

Proyék Gardu Induk

Imah>Kontraktor Téknik>Proyék Gardu Induk

Proyék Gardu Induk

Proyék Gardu Induk


Urang ngalakukeun trafo gardu proyék rékayasa EPC, nyadiakeun trafo, switch gear, circuit vakum, parabot shockproof jsb Urang ogé ngalakukeun pamasangan equipments, debugging jeung latihan teknis ka operator.
Urang bisa ngarancang jeung ngawangun stasiun switch, stasiun santunan runtuyan, jalur transmisi; nyadiakeun layanan tina circuit breaker outdoor sarta instalasi switchgear na debugging.   

Kirimkeun panilitian
Aplikasina
peternakan angin terpusat
Ladang angin sawaréh desentralisasi
Kacamatan padumukan
Transformasi publik urban
Bustling puseur dayeuh
manufaktur Automobile
Metallurgy beusi jeung baja
Konstruksi jeung real estate
catu daya konstruksi, jsb
Proyék tipikal
  • 1. 金驰能源材料有限公司110kV变电站EPC总承包副本
    Proyék Kontrak EPC Gardu 110kV pikeun Jinchi Energy and Material Co., Ltd.

    Kapasitas proyék ieu 1 × 40 MVA + 1 × 31.5MVA. HNAC nyayogikeun proyék éta kalayan desain, produksi peralatan, pamasangan sareng jasa komisioner sareng ngalaksanakeun pangiriman kakuatan hiji-waktos pikeun proyék éta dina 6 bulan.

  • d5ab346746deb94d004ca648b8ab05c 副本
    Gardu Induk 90kV/10 kV of SOMETA, Sénégal

    Gardu 90kV/10kV SOMETA lokasina di Dakar, ibukota Sénégal. Gardu induk kedah ngalengkepan dua jalur asup 90kV, 6 jalur kaluar pikeun 10kV, sareng pamasangan sareng komisioner alat trafo utama 8 MVA.

  • 手机型号去掉-3.青海湘和有色金属有限责任公司整体技术升级改造110kV变电站项目 副本
    Gemblengna Ngaronjatkeun Téknis sareng Transformasi 110kV Substation Project

    Proyék ieu mangrupikeun proyék pangwangunan gardu induk 110kV pikeun Qinghai Xianghe Nonferrous Metals Co., Ltd. sacara sakabéh pamutahiran jeung transformasi, perlakuan bahya tina tailings smelting séng jeung recovery komprehensif logam berharga. HNAC nyadiakeun rarancang primér sarta sekundér, panyalindungan, pangukuran jeung kontrol sakabéh stasiun, suplai sistem jeung instalasi produk na commissioning, proyék ieu hasil nempatkeun kana operasi sanggeus completing transformasi jeung pangwangunan sakabéh stasiun dina 3 bulan.

  • 4. 瓮安龙马磷业110kV变电站项目 副本
    Weng'an Longma Fosfor Industri 110kV Proyék Gardu Induk

    Proyék ieu mangrupikeun proyék konstruksi gardu induk 110kV pikeun panggunaan lengkep gas buntut fosfor konéng tina Longma Phosphorus Industry Co., Ltd. HNAC nyayogikeun desain, suplai, pamasangan sareng komisioning sistem ngawaskeun komputer interval anu nembe ditambahkeun sareng pangukuran sareng kontrol panyalindungan. sistem dina situs ieu. Proyék éta suksés dioperasikeun sareng pangiriman listrik saatos renovasi sareng konstruksi tilu bulan.

panalungtikan

kategori panas